[Pepparspray]: Saariston syksy

23 Oct 2012

Saariston syksy


Lisää kuvia sunnuntailta. Alimmainen on liikkuvasta autosta käsin näppästy.
Mehän asutaan siis kivenheiton päässä merestä, mantereella kuitenkin. Odottelemme Sen Oikean Talon löytymistä tuolta saarelta.
Itse olen asunut saarella ensimmäiset 17 vuottani ja takaisin sinne muutin taas 2006.
Tuossa välissä opiskelin neljä vuotta Tampereella. Tuota neljää vuotta lukuunottamatta, olen aina asunut kivenheiton päässä merestä. Enkä voisi kuvitella mitään muuta. Onneksi tuo kaksilahkeinen on kanssani samassa veneessä, eikä missään nimessä suostu muuttamaan sisämaahan.
(Ainiin, ihotautilääkärikin ehdotti kerran, että ehkä oma atooppinen ihottumani johtui Tampereelle muuttamisesta. Ei siis itse kaupungista, vaan sisämaassa asumisesta. Ihottuma alkoi ensimmäisenä talvena siellä, 2002 ja hävisi Elisan raskauden aikaisena talvena 2006-2007. Raskauden olen myös kuullut parantavan atooppista ihottumaa, mutta voihan tuolla ilmastollakin olla vaikutusta asiaan. Jännä juttu.)

Ainiin, tänään meillä on täällä 3-vuotias. Niin se vain kalenteri sanoo.

"William, ootko äitin vauva?"
"Nej! Jag är ingen vauva, jag är en stor pojke!"
:')

5 comments:

Henni said...

Meilläkin asustaa kolmen viikon kuluttua kolmevuotias äidin pieni poika, joka omasta mielestään on jo iso poika. <3 Onhan tuolla jo monta taitoa, mutta onneksi on sellainen sylissäkin viihtyvä villipoika.

MINNA said...

Ahaa! Nyt tiedänkin miksi minunkin atooppinen iho ei tykkää sisäsuomesta. Ehkäpä muutankin jossain vaiheessa takaisin Turkuun, meri-ilmaston vuoksi!

Pihla said...

Mä muutin Piikkiöstä Tampereelle 10 vuotta sitten ja kaks ekaa vuotta sairastin. Pölyallergiaa todennäköisesti. Täällä kun ei sada ja tuule kunnolla, niin on varmaan sit liian pölyistä :P

glenni said...

ihania kuvia ja Willa <3 niin suloinen vastaus! :) onnea Willalle siis!

Anonymous said...

ONNEA isolle pojalle!!

Ylva

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥