[Pepparspray]: Kool mii määnpoi

22 Oct 2012

Kool mii määnpoiKuvia eiliseltä.

Kuten näkyy, laukku ei ole koskaan tyhjä. Kun kamera jättää paikkansa, sinne kulkeutuu leluja, vaatteita ja miehen kännykkä ja lompakkokin näkyy siellä vilkkuvan. Ja vaikka se vihaa tuota väriä, niin hienostihan se tuossa mukana näkyy mukana roikkuvan kun omat käteni ovat kameran ympärillä ;)

Viikonloppuna sain vihdoinkin tarpeeksi läppärinkuvatuksestani. Toukokuussa kerroinkin koneen elvyttämis-prosessista. Se sujui ihan hyvin, kone toimii kyllä, mutta hidas tämä on kuin mikä! Tuulettimet huutavat, kovalevyn merkkivalo palaa jatkuvalla syötöllä. Tänään laitetaan uusi kone tilaukseen, toivottavasti se saapuisi vielä tämän viikon aikana. Nyt pitää vielä tyhjätä tämä kone ja tallentaa kirjanmerkit yms.

P.S. Tätä kirjoittaessani lapset perustivat bändin. Mikrofoneina on sählymailat, repertuaariin kuuluu vain ja ainoastaan Eric Saaden "Manboy" kertosäe.
"Hej allihopa, det här är Glada Gänget och vi ska sjunga Manboy till er!" kuluu keittiöstä.
(Hei kaikki, me olemme Iloinen Jengi ja me laulamme teille Manboyta!")


"Määnpoi, määnpoi jyy kän kool mii määnpoi!"
Taidan mennä kuuntelemaan tuon keikan, sen verran iloiselta jengiltä kuulostaa ;)
♥♥♥

2 comments:

Paula said...

Hei siella,
halusin vain sanoa 'hei', olen eksynyt blogiisi jotakin kautta ja tykastynyt lukemaan sita, varsinkin kun asut siella Lansi-Ruotsissa jonne olen juuri perheineni muuttamassa. Viela pari viikkoa elamaa Englannissa ja sitten meillakin alkaa uudenlainen arki Ruotsissa. :-)

Terkuin,
Paula
www.a-little-glitter.blogspot.com

glenni said...

taas kerran upeita kuvia ja noita sun tekstejä on ihana lukea - kuinka suloisia lapsia <3

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥