[Pepparspray]: Rotanloukku

26 Oct 2012

Rotanloukku

Hyvää perjantai-iltaa!

Meidän perjantai alkoi allergiakokeella kello 8:15. Aamupäivällä kävi fammu hakemassa Elisan elokuviin, kävivät katsomassa Helinä-keiju ja siipien salaisuuden.
Illalla ollaan pelattu rotanloukkua, maisteltu moooooonen ruokalajin illallinen lasten uudessa ravintolassa (en muuten tiedä ravintolan nimeä, kysyn kun heräävät huomenna) ja leikitty piilosta. Alimmaisessa kuvassa näkyykin meidän kolmevuotiaan piilo ;)

Se maanantaina tilattu tietokone saapui jo tiistai aamuna. Tässä on ihan pihalla, kun akku kestää kauemmin kuin 15 minuuttia ja kun koneen lämmöt ovat alhaiset, joutuu sitä itse pistämään enemmän vaatetta päälle kun paleltaa! Onhan tässä myös oma hommansa, asennella ohjelmat ja kalibroida näyttö. Vetäisin ensi hätään koneen oman kalibroinnin läpi, mutta jotain vähän tarkempaa pitää etsiä.


Huomiselle luvassa siivousta, illalla tulee fammu leikkaaman miesväen hiukset. Sunnuntain synttärijuhallisuuksiin pitäisi myös etsiä jotain leivottavaa; allergiarajoitteiden nimissä.  Jos aikaa jää niin piipahdetaan myös iltapäivällä jäähallilla.Viikonlopputerveisin,
Suvi

3 comments:

Siilis said...

Ai vitsi tuo rotanloukku oliski kiva peli. Muistan pelanneeni itse tuota joskus sairaalassa ollessani :)

Suvi Oksanen said...

Tuo on muuten semmoinen peli, etten itse koskaan muista nähneeni ja alkuun olinkin vähän hämmentynyt toimimisperiaatteesta :D
Elisa sai ton siis syntymäpäivälahjaksi ja Magnus muistaa pelanneensa tuota omassa lapsuudessaan, joten taitaa juurikin olla vanha peli :)
Kuuluu ehdottomasti noihin "vanhemmillakin riittää kiinnostusta pidemmäksikin aikaa". Kun yleensä noi lastenpelit on semmoisia, että ekan, viimeistään tokan kerran jälkeen sitä on itse jo muissa maailmoissa.
Yksi hyvä peli on myös Richard Scarryn Busy Town, pelattiin sitä kesällä kummitytön kanssa ja vielä 15 kierroksen jälkeen olin itse ihan kympillä mukana :D

glenni said...

ihana piilo!
rotanloukkua en ole ikinä pelannutkaan...

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥