[Pepparspray]: PIKARUOKAA

15 Oct 2012

PIKARUOKAA
Asia, jonka itse seuraavaksi haluaisin oppia valokuvauksen saralla olisi ehdottomasti ruuan kuvaaminen. Tänään syötiin lohta fetajuustopestolla. Näyttää enemmänkin lihamurekkeella päälystetyltä. Oli se kyllä tosi herkullista, mutta eihän siinä ehdi miettiä mitään kuvakulmia! Jaloissa kaksi nälkäistä lasta, yksi flunssainen (as in känkkäränkkäinen) mies ja jäähtyvä ruoka. Jälkkäriksi hedelmäsalaattia. Se katosi suihin niin nopeasti, etten edes ehtinyt kurkottaa kameraa kohti. Mutta tästä jatketaan, huomenna yritän uudestaan!

Nyt lähden vaihtamaan itselleni(kin) jumppavaatteita. Lajivalmentaja kuuli voimistelutaustastani, tuli vieno pyyntö valmentajaksi. Tarvetta olisi.
Kyllä siinä oli miettimistä! Enhän minä enää mitään osaa. Ja ainakaan en voi Elisan ryhmää valmentaa. Ja miten tämä polvikin....
Syitä oli vaikka millä mitalla, mutta eihän siitä päässyt kuin kokeilemalla. Ja hitsinvitsi, se oli hurjan kivaa! Kummasti ne jutut vaan muistuu mieleen. En valmenna Elisan ryhmää vaan rinnakkaista, 5-7 vuotiaita tyttöjä. Ja tokihan se polvikin kestää, eihän ne valmentajat nyt kovin kummoisia liikkeitä itse tee. Pari tuntia lisää liikuntaa omaankin viikkoon, hyvää se vain tekee :)

Hyvää alkanutta viikkoa!

1 comment:

glenni said...

oih! mahtava juttu tuo valmennus! onnea kauheasti siihen hommaan! taitaa tuoda kummasti piristystä sunkin päiviin :)
ruoan valokuvaaminen on kyl vaikeeta...

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥