[Pepparspray]: 8+0: HELLO WORLD

16 Mar 2009

8+0: HELLO WORLD

21.2.2009 saatiin tieto, että pesueeseemme liittyy loka-marraskuun vaihteessa uusi jäsen. Ennestään meitä on neljä; minä, mies, 19kk ikäinen esikoistyttö Elisa ja huhtikuussa vuoden täyttävä kissa. Kahdelle jälkimmäiselle ei asiasta ole vielä kerrottu, yllätetään molemmat sitten ensimmäisillä ultrakuvilla. Toivottavasti sinne saakka päästään.

7+2 oli ensimmäinen neuvolakäynti. Operaatio sinänsä, että tuleva isosisko ei olisi halunnut lähteä ovesta ulos ollenkaan. En kyllä syytä häntä siitä, täällä oli aivan kamala ilma.

Neuvolan täti Lena vaikutti todella mukavalta ja englantikin sujui niin hyvin, ettei kommunikaatio-ongelmia ollut. Kuitenkin koko käynti tuntui olevan täysin turha. Täytin yhden paperin alkoholin käytöstäni ja Lena kertoi mitä haittoja tupakointi/alkoholin nauttiminen raskausaikana sikiölle aiheuttaa. Saatiin muutamia lappusia, mm. vinkkejä pahoinvoinnin helpottamiseen, sekä paperin johon pitää seuraavaa kertaa varten täyttää perustiedot. Laskettuaika olisi 1.11. Täällä tarjotaan vain yksi ultra ja se on noin rv 18. Ymmärsin kuitenkin Lenan puheista, että lääkäri- käynneillä ultrattaisiin. Se olisi sitten vasta 14.4.

Pahoinvointi alkoi rv 5+4. Eikä tämä todellakaan rajoitu aamuun. Koko päivän on ällöttävääkin ällöttävämpi olo. Kurkussa tuntuu pala ja maha tuntuu täyttyvän äärimmilleen pienistäkin suupaloista. Ja ruoka ei tunnu laskevan millään. Maha aivan turvoksissa, Elisaa odottaessa tällainen maha oli rv 20.

Tiistai yönä alkoi mahatauti, vessanpytty tuli tutummaksi kuin aikoihin. 12 tuntia, tunnin välein kävin syljeksimässä. Aluksi säikähdin, että kyseessä on raskauspahoinvointi. Mutta, onneksi päästiin pelkällä säikähdyksellä. Tosin, tuon maratonin jälkeen meni seuraavat kaksi päivää ihan sumussa.No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥