[Pepparspray]: 8+5: SUPISTUKSIA

26 Mar 2009

8+5: SUPISTUKSIA

Nukuin todella huonosti, painajaisia nähden. Aamulla en olisi millään jaksanut nousta sängystä. Avoimeen päiväkotiin kuitenkin mentiin ja askarreltiin ne pääsiäiskortit. Elisalla oli tapansa mukaan oma pupunsa mukana, tänään sille vaan piti aamulla pukea vaatteet päälle. Elisaa vähän nuorempi Engla ihastui pupuun oitis ja olisi halunnut sillä leikkiä. Elisakos tästä oli toista mieltä. Vaikkei hänkään pupulla leikkinyt, se makasi nurkassa yksinään, ei sillä kukaan muukaan saanut leikkiä. Lopulta sain salakuljetettua pupun hoitolaukun kätköihin, jotta enemmän eripurat saatiin hillittyä. Yleensä vien tutin ja pupun piiloon jo heti alkuunsa, mutta tänään olin niin väsyksissä, että unohdin koko homman.

Elisan mentyä päiväunille istahdin koneelle ja mahassa alkoi velloa varsin kummallisesti. Vessaanhan sitä piti juosta ja pöntöllä istuen kirosin mahataudit huitunt
uuttiin. Eli, ei ole kärsimys vielä ohi. Tuo maha-asukki (jonka muuten nimesimme eilien Åke-Sylveigiksi, alakerran rasittavan pariskunnan mukaan) ei tykännyt tästä toiminnasta lainkaan ja supistelu alkoi. Selkä oli ihan tulessa ja mahassakin mylläsi.

Mies onneksi hoisi Elisaa koko illan, jotta sain levättyä ja
lakkasivathan ne. Huomenna aion soittaa neuvolaan ja kysellä miten toimittaisiin. Selkää särkee vielä, joten aion makoilla loppu illan television ääressä.

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥