[Pepparspray]: 8+4: OSTOKSIA

25 Mar 2009

8+4: OSTOKSIA

Pimennys-yrityksistä huolimatta Elisa heräsi puoli seitsemän. Tämän jälkeen harmittelinkin, että Ikea aukeaa vasta kymmeneltä, koska tiesin Elisan olevan jo rättiväsynyt palatessamme.
Ja tulihan sitä tavaraa, joskin ei niin tuiki tarpeellista. Elisalle löysin pyykkipussin ja pienet tuolit. Saatuani tuolit koottua Elisa istui niissä seuraavat puolituntia ja hoki "Sitta, sitta mamma, sitta!".

Ostin myös jos jonkinlaista purkkia ja purnukkaa, jos saisi noita kaappeja vähän järkevämpään järjestykseen. Löysin myös aivan ihanat kukkaruukut parvekkeelle. Pääsiäiseksi voisi niihin jo istuttaa muutaman narsissin. Alakerran naapurilla näyttää olevan jo. Elisa nukahti tulomatkalla autoon, mutta nukkui silti vielä kotona kaksi tuntia. Nyt kuuluu huutelua sängystä, mahtoikohan olla liian pitkät päiväunet.

Huomenna avoimeen päiväkotiin, ajattelin askarrella
pääsiäiskortteja Elisan avustuksella. Kotona pitäisi istutella rairuohoa. Mitenkään erikoisemmin meillä ei kyllä pääsiäistä juhlita, syödään ihan tavallista arkiruokaa. Virpomaankaan täällä tuskin uskaltaa lähteä, soittavat vielä poliisit kun kaksi hullua suomalaista ilmestyy ovelle kummia mutisten ja oksilla sohien.

Mahassa ei sen kummempaa, kuplii niin kuin ennenkin. Kotidopplerin ostamista ollaan mietitty, saisi Elisakin kuunnella vauvan sydänääniä ja onhan ne kiva muisto tulevaisuuteen. Elisaa odottaessa emme voineet edes harkita tällaisia ylellisyyksiä.

Vielä kaksi viikkoa neuvola-aikaan ja kolme lääkärikäyntiin. Ei olla vielä keskusteltu halutaanko sukupuoli selvittää etukäteen, mutta itse ainakin haluaisin. Mies toivoo tietysti poikaa, minulle niin väliä enää kun tuon haluamani prinsessan olen jo saanut. Halvemmallahan toki pääsisi jos tyttö tulisi, on meinaan aikamoinen kasa pieniä vaatteita odottamassa. Poikaa ei niin viitsi vaaleanpunaiseen pukea, sillä sitä väriähän nuo vaatteet suurimmaksi osaksi on, tai ainakin vaaleanpunaisin yksityiskohdin.

Nopeasti tämä aika tuntuu menevän, ainakin triplasti nopeammin kuin Elisan odotus. Mahtaakohan täl pikku neidin perässä juoksemisella olla osuutta asiaan?

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥