[Pepparspray]: 8+6: VÄSYMYSMAXIMUS

27 Mar 2009

8+6: VÄSYMYSMAXIMUS

Tänään on väsyttänyt koko päivän. Nukuin taas huonosti, unia nähden. Avoin päiväkoti ei ole perjantaisin auki, joten olimme koko päivän kotona. Aamulla olikin melkoinen yllätys kun pihalla oli 20cm lunta! Koko talvena täällä on ollut lunta ehkä kolmena päivänä. Usein on kyllä yöllä satanut, mutta se on sulanut aamuun mennessä pois. Tämän aamuisista hangistakaan ei ollut tietoakaan iltapäivällä kun haimme miehen töistä. Jo heti aamusta oli +5°C.

Ulos emme kuitenkaan lähteneet vaikka Elisa monesti kävikin eteisessä kenkiään pukemassa. Sen sijaan laiskottelimme televisiota katsellen ja ranskalaisia syöden. Otin päiväunetkin Elisan nukkuessa, mutta niistä ei tuntunut olevan mitään hyötyä. Olin jo valmis soittamaan pizzakuskin hakemaan miehen kotiin, mutta piti käydä ruokakaupassakin. Täydensin omaa "terveysvarastoani" taas parilla kurkulla, paprikalla, kirsikkatomaateilla, kiiveillä, persikoilla, ananaksella jne. Mutta ostin myös pussillisen pekonisipsejä, mikä oli kyllä suuri virhe! Nyt melkein koko pussillisen syöneenä olen kuin mikäkin pallo taas! Ruuansulatus tuntuu kyllä toimivan paremmin, mutta mahtaakohan tuo johtua vielä mahataudista, se nähdään sitten.

Alaselkää on jomotellut, johtunee noista eilisistä supistuksista. Nyt vaan odotan tämän ensimmäisen kolmanneksen loppua, jotta tämä väsymys kaikkoaisi. Ihme, että olen näinkin myöhään vielä valveilla, muutama tunti sitten vannoin meneväni Elisan kanssa samaan aikaan nukkumaan. Näin sitä vaan aina jumitutaan tähän koneen ääreen, vaikkei mitään järkevää tekemistä tässä olisi!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥