[Pepparspray]: 9+1: FAMMU TULI TALOON

29 Mar 2009

9+1: FAMMU TULI TALOON

Elisa päätti kellojen siirron kunniaksi nukkua 1,5 tuntia normaalia pidempään. Tietysti valitsi aamun, jolloin oli miehen vuoro nousta hänen kanssaan. No, empä minäkään pitkään voinut sängyssä makoilla, alkoi taas kauheat maha krampit ja niiden seurauksena piti juosta vessaan. Nyt epäilenkin, että mahatauti on selätetty ja että, tämä olisi jonkinlainen raskausvaiva, sillä samanlaisia kramppeja sain Elisaa odottaessa vaikkakin myöhemmässä vaiheessa. Krampit ovat siis suolistossa liikkuvaa ilmaa, mutta jostain syystä aivan tajuttoman kipeitä.

Miehen äiti tuli tänään tuomaan tuliaisia Englannista, missä kävi viikolla poikaystäväänsä tapaamassa. Heti mahani nähdessään hän ilmoitti, että siellä on enemmän kuin yksi. Itse olen miestä asiasta kiusannut, käski jopa huomenna soittaa neuvolaan, että tarkastavat asian. Raukka on aivan paniikissa. Eiköhän siellä vain yksi köllöttele.

Tuliaisiksi Elisa sai Build A Bear Workshopin vaaleanpunaisen nallen, jonka fammu oli täyttänyt poikaystävänsä tyttären Belindan kanssa. Nallella oli mukana oma passi ja syntymätodistus, josta kävi ilmi nimi, pituus, paino, väri, silmien väri jne jne. Elisa ei niin nallesta vielä välittänyt, mutta mukana tullut laatikko oli mielenkiitoinen.

Me saimme myös miehen kanssa omat nallet, minä valkoisen Talvi-nimisen nallen ja mies pingviinin joka oli nimetty Pinguksi.

Ilta menikin rattoisasti fammun viihdyttäessä Elisaa. Elisa on nyt innostunut kokeilemaan kyläilijöiden kenkiä, eivätkä fammun saappaat 10cm koroilla olleet poikkeus. Fammu pääsi myös lukemaan kirjoja, syöttämään, irrottamaan takertuvia sormia hiuksistaan jne. Yksi ruotsinkielinen kirja kertoo Piippolan Vaarista ja Elisa oppikin todella nopeasti "Iiaa Iiaa Ou"-hokeman. Sitä kuunnteltiinkin sitten loppu ilta.

Väsymys on edelleen päällä, ihmettelenkin mitä ihmettä teen tähän aikaan vielä valveilla. Täytyykin ottaa pientä purtavaa ja painua pehkuihin. Huomiseen!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥