[Pepparspray]: Borrelioosi

28 Jan 2014

Borrelioosi

Lääkäri soitti testitulokset; borrelioosi oli positiivinen.
Ensin tuli kiukku, sen jälkeen epätoivo. Miten tästä eteenpäin?
Huomenna selvittelen, että mihin tehdään ja minkälainen valitus. Suoraan terveyskeskukseen sitä tuskin kannattaa tehdä, pitää löytää joku ylempi taho.
Olemme koko illan lueskelleen myöhäisvaihdeen borrelioosin oireita. Toistaseksi ei ole mitään siis havaittu ja toivottavasti mitään ei tulekaan, mutta noita pitää pitää silmällä tulevaisuudessa. Me siis kävimme ensimmäisen kerran lääkärissä asian tiimoilta 14. elokuuta, puremasta on siis reilu 5kk ennen antibioottihoitoa. Mahdollisten oireiden kirjo on valtava, aina väsymyksestä halvaantumisiin ja osaa on todella vaikea kysellä neljävuotiaalta.
Unohdin siinä kiukussani kysellä lääkäriltä, että pitäisikö testata vielä jotain lisää, soittelen sinne huomenna.
Samalla testattiin D-vitamiinitasot. Ne ovat vähän alhaiset, eivät kuitenkaan mitenkään hälyttävän, mutta vitamiinilisä tuplataan.


Että tällaista tiistaita. Voikaahan hyvin!

3 comments:

Ylva said...

Voi kurjuus, todella ikävää, ettei sitä huomattua lääkitä aiemmin. :(

Henni said...

:( Toivottavasti borrelioosin oireet jää kuitenkin vähäisiksi. Hyvä, että jaksoitte olla sinnikkäitä ja haitte apua muualta! Voimia tähän selvittelyprosessiin!

emmi said...

Voihan räkä! Uskomatonta ettei sitä kukaan ottanut tosissaan! Kun vielä tiedetään, että rannikkoalueet on niitä riskialueita. Toivotaan ettei mitään oireita tai jälkitauteja tule.

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥