[Pepparspray]: PAKKAUSTA

21 Jul 2010

PAKKAUSTA

Huomenna käännetään auton nokka kohti Tukholmaa. Matkaa on n.500km, matkaan kulunnee 5-7h, sen lisäksi laivamatka kestää 10h.
Perillä ollaan viikko. Vain viikko. Ja silti tavaraa tuntuu olevan vähintään kuukauden tarpeisiin. On matkasänkyä, itkuhälytintä, lääkettä, rasvaa, lelua, kirjaa ja ties mitä muuta. Matkalaukussa on ainakin:

T-paita x17
Pitkähihainen paita x12
Housut x15
Shortsit x7
Mekko x 5
Hame x 4
Body, lyhythihainen x5
Body, pitkähihainen x5
Sukat x20
Alushousut x15
Uima-asut x3
Takki x4
Kengät x 8
Ja paljon, paljon muuta.

Tämän lisäksi on tietysti yksi laukku, jossa on laivassa tarvittavat tavarat ja vaatteet, jottei kaikkia tavaroita tarvitse purkaa autosta. Yhdessä on Elisan auto-viihdykkeet (dvd-soitin, kirjoja, leluja, kyniä ja paperia jne), pienemmässä pussukassa on leluja Willalle, sitten on vielä hoitolaukku, kylmälaukku, käsilaukku, kameralaukku ja läppärilaukut x2. Tavaraa siis pisaa, jännitän jo vähän mahtuuko autoon puoletkaan tavaroista. Kun siis pitää vielä olla se matkasänky, matkarattaat jne.
Yleensä Suomen-reissulle lähtee vain minä ja lapset, menemme lentokoneella. Olen jo aika haka noille reissuille pakkaamisessa, ei kulu kauaa aikaa ja ylimääräistäkin on vain vähän. Nyt taas jotenkin panikoin tämän automatkan kanssa, tavaraa on yllinkyllin ja vielä vähän enemmän. Sää on epävakainen, luvataan sadetta, luvataan aurinkoa, pakkaan molempien varalle.
Tulemme Suomeen autolla 1-2 vuodessa (lennän kahden kuukauden välein lapsien kanssa), joten kovin usein tätä mega-pakkausta ei tarvitse suorittaa. Huh, josko tämä tästä. Vielä on tavaroita pakkaamatta, jatkan aamulla. Kerron sitten siellä puolen miten lapset viihtyi ja missä kohtaa alkoi pinna palaa ;) 

 Veneilyä eiliseltä.

4 comments:

Sani said...

Mukavaa matkaa :). Arpajaisvoiton lähetin antamaasi suomen osoitteeseen, oottaa sit siel saapumistanne :)

Suvi. said...

Juu, äitini ilmoitti eilen, että paketti saapui. Kiitos, en malta odottaa että pääsen niihin käsiksi ompelukoneineni :>

Ylva said...

Turvallista ja mukavaa matkaa!

s u v i :) said...

Kauniita kuvia.
Ihanaa matkaa! :)

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥