[Pepparspray]: Milano Pro Sport

16 Sep 2012

Milano Pro Sport

En yleensä esittele ostettuja vaatteita, mutta minulta kysyttiin voimistelupuvun tilaamisesta ulkomailta ja tässä meidän kokemuksemme.

Minulla meni tosiaan sormi suuhun jumppapukua etsiessä. Elisa halusi ehdottomasti puvun, jossa olisi vaaleanpunaista, lilaa ja kimalletta. Paikallisessa urheiluliikkeessä oli se yksi musta. Kappahlista löysin vaaleanpunaisia ballerinahörhelöillä. Ja siinäpä tämän kaupungin valikoima.

Google avulla tuli selväksi, että pari ulkomaalaista liikettä (mm. The Zone) toimittaa pukuja Ruotsiin vain Prima Saltolle.  Sieltä tilattuna puvut olisivat olleet tuplahintaisia, ei kiitos.

Lopulta päädyin Milano Pro Sportin sivuille. Oma kilpailupukuni oli myös Milanolta, joten merkki oli tuttu.
Selattiin pukuja, mitattiin tyttöä. Elisa olisi koko pituuden mukaan kokoa 24" (104-116cm), mutta torson mittauksen jälkeen tultiin siihen tulokseen, että se olisi liian pieni. Päätettiin ottaa kokoa isompi, ainakin olisi sitten kasvuvaraa. Lopulta mieleiset kuositkin löytyivät ja tilattiin kaksi pukua ja hipsterit koossa 26". Hinnat olivat puolet siitä, mitä olisimme joutuneet maksamaan jälleenmyyjälle. Toimitus oli todella nopea ja asiakaspalvelu erittäin toimiva. Suosittelen!

Puvut ovat todella kauniita ja näissä kyllä kelpaa jumpata. Koko on juuri oikea, kasvunvaraa on, mutta sitä ei juuri huomaa (ei siis roiku mitenkään mihinkään suuntaan). Näitä pukuja katsellessa alkoi jo nuo omat ompelukset sen verran tökkiä, että ne puvut eivät ole vielä valmiita ;)
Toivottavasti tästä oli jollekin apua.
Pojat lähti fammun luo rakentamaan puutarhavajaa,
me tytöt ollaan piirretty paperinukketaloja.


Rentouttavaa sunnuntaita sinnekin!
Suvi

1 comment:

glenni said...

ihanat poseeraukset <3

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥