[Pepparspray]: Adobe Bootcamp 2012 -koulutus

7 Sep 2012

Adobe Bootcamp 2012 -koulutusSain tänään sähköpostia Hill+Knowltonilta koskien Adoben Bootcampia. Itse aion ainakin olla ruudun ääressä ensi torstaina, kun käsittelyssä on valokuvat uusimmalla Photoshopilla. Sivulla kuvataan puolentunnin kurssia näin:

"Tänään kaikki valokuvaajat saavat räätälöidyn koulutusrupeaman
– jossa ei käsitellä itsestäänselvyyksiä tai vakiojippoja."


Adobe Bootcamp:

Harjoittele valmiuksiasi verkossa – 30 minuuttia kerralla.


Adobe Creative Boot Camp 2012 tarjoaa tehokkaan koulutuksen, joka vahvistaa valmiuksiasi. Henkilökohtaiset kouluttajamme ovat laatineet koulutussuunnitelman, joka tarjoaa niin perustaidot kuin vähän ylimääräistäkin siitä, mitä ammattimainen koulutus voi antaa. Jokainen 30 minuutin jakso järjestetään online-tilassa niin, että kaikki saavat osallistua, ja jakson lopussa on tilaisuus esittää kouluttajalle kysymyksiä chatissa.
Kyselin vielä sähköpostilla tarkennusta, että kenelle suositellaan. Eli, kannattaako minun, joka harvoin kuvaa videota ja vielä harvemmin (jos koskaan) sitä käsittelee, osallistua videokurssille. Ohjelmana Adobe Effects on myös minulle uutuus.


"Adobe Creative Boot Camp 2012 -kurssivalikoima on laaja ja kurssikuvauksista näet, mitkä kurssit sopivat itsellesi parhaiten.
Jonkinlaiset pohjatiedot olisi hyvä olla ohjelmasta kuin ohjelmasta, vaikka lyhyen kurssin voi toki käydä vilkaisemassa muutenkin.
Pääset ilmoittautumaan kursseille linkkien kautta, jonka jälkeen saat vahvistusviestin ja lisäohjeet sähköpostiisi."


Sieltä löytyy muutkin Adoben ohjelmat, ei pelkästään Photoshop ja Effects. Käykää kurkkimassa jos löydätte jotain teitä kiinnostavaa!

2 comments:

Sari said...

kiitos hyvästä vinkistä!
Löysin muuten tänne ekaa kertaa ja tykkään ihan mielettömästi blogistasi.

Suvi Oksanen said...

Kiitos ♥
Taidankin tehdä vastavierailun teille päin! :)

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥