[Pepparspray]: I ♥ your blog

5 Sept 2012

I ♥ your blogTämän tunnustuksen sain jo kahdestakin paikkaa, kiitoskiitokiitos! Tuntuu aivan mahtavan hyvälle :)
Molemmat blogit ovat minulle uusia tuttavuuksia ja innolla odotan, että pääsen selaamaan tarkemmin. Päätyvät kyllä ehdottomasti lukulistalleni!

Mama kirjoittaa arjesta moniallergisen ja refluksia sairastavan pojan kanssa. Nopealla vilkaisulla sain kuvan, että sielläkin painitaan paljon samojen ajatusten ja arjen vastoinkäymisten kanssa kuin täälläkin. Mamalle terveisiä, että meillä ei vieläkään syödä niitä hapanmaitotuotteita, mutta soijajogurtti on pop! ;)

Ja sitten se Maiu. En voi oikein muuta sanoa kuin, että V-A-U! Aivan ihana blogi ja aivan ihania kuvia! Jospa sitä Maiun innoittamana itsekin ryhdistyisi tällä kuvausrintamalla eikä vain kuvaisi näitä pölyisiä nurkkia päivästä toiseen. Ideoita tulen ainakin pihistämään tuolta ;)

Sitten siihen vaikeaan osioon. Oikeasti minä tykkään kaikista lukemistani blogeista, (enhän minä niitä nyt muuten lukisi) ja ne löytyvätkin tuolta sivupalkista.

Tässä kuitenkin viisi lempparia, joille en muistaakseni ole vielä tunnustuksia antanut.

Anne. Olen aina ihan täpinöissäni kun Kaunis Pieni Elämä vilkkuu syötteenlukijassani uuden postauksen merkiksi. Tämä ei varmaan kaipaa edes sen kummempia selittelyjä, kurkkaa niin tiedät syyn.

Tiia kirjoittaa arjesta neljän tytön äitinä. Niistä pikkuisin on ihanihanihan pieni. Olen edelleen todella huono kommentoimaan, mutta terveisiä sinne, että joka postaus kyllä luetaan ja mukana eletään!

Mekkotehdas saa tunnustuksen ihan vain jo senkin takia, että eilen kolahti postiluukista kyseinen kirja ja tämän kirjoitettuani painelen piirtelemään kaavoja. Elisalla kun ei noita mekkoja vielä ole...

No, Pieni Lintu tietysti. Siinä taas yksi energiapakkaus, niin ompelu, neulonta kuin valokuvausrintamallakin. Sieltä löytyy myös valokuvauskilpailuja, joissa on aivan mahtavat palkinnot. Jos sitä joskus keräisi omatkin energiavarastot ja osallistuisi.

Ja mainita pitää ehdottomasti myös Coco. On ihana katsella valokuvia omasta kotikaupungista toisen silmin. Hienoja kuvia, minulle niin arkisista maisemista. Pitänee joskus vanhemmillani vieraillessani kerrankin poistua sieltä saarelta ja ulkoiluttaa kameraa siel tois puol jokkee!

Semmoista. Nyt niiden kaavojen pariin!

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!
Terveisin, Suvi

1 comment:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥