[Pepparspray]: Skara Sommarland

28 Jul 2012

Skara Sommarland


Me vietettiin aivan ihanat kaksi päivää Skarassa. Omia kuvia ei ole tänne laittaa, kameran jätin tarkoituksella mökkiin. Puhelimella räpsin muutaman kuvan ja niitä lisäilinkin Instagramiin. Yllä olevat kuvat nappasin täältä: 


Meille osui koko kesän kaksi lämpimintä päivää, joten paikka oli tupaten täynnä. Mutta meillä oli kivaa!
Vesipuisto-osa on valtava, liukumäkiä on  m-o-n-t-a  ja lapsille on varattu omia alueita. Yksi oli ihan pikkuisille, vettä oli vain 40cm ja liukumäet olivat pitkiä, mutta matalia. Toinen, Merirosvosaari, oli vähän isommille. (Samanlainen merirosvo-härdelli taitaa löytyä muuten Turun Jukuparkista)

Sky Pirates Show oli niin hyvä, että olisin voinut maksaa tuon sisäänpääsymaksun (299kr) ihan vain tuon shown nähdäkseni! Meidän lapset tykkäsivät myös tosi paljon. Showsta ei ole kuvia ihan vaan jo sen takia, että kyseessä on vesishow, jossa ei yleisökään pysy kuivana. Tästä syystä puhelimet pysyivät tiukasti laukussa!
Voisin kirjoittaa paikasta vaikka kuinka paljon, mutta lyhykäisyydessään meillä oli siis tosi kiva reissu!

Ihan harmitti, kun mökki oli varattu vain yhdeksi yöksi; ensi vuonna pitää ehdottomasti olla kaksi yötä!
Mökkeily oli juuri niin mukavan kotoista kun olin odottanutkin. Illalla lasten mentyä nukkumaan me istuttiin pitkään mökin terassilla ja nautittiin hiljaisuudesta ja lämpimästä illasta.

Meillähän oli toisena reissuvaihtoehtona Astrig Lindgrenin Maailma Vimmerbyssä. Olimme kuitenkin niin myöhään (viime viikolla) liikkeellä, että kaikki mökit olivat jo varattuja. Hotellihuoneita olisi ollut tarjolla, jopa mökkejä edullisemmin, mutta mielestämme tuollaista paikkaa ei voi kokea hotellista käsin. Varsinkaan kun vaihtoehtona on nukkua Emil-mökissä! Päätimme jättää vierailun myöhemmälle syksyyn tai ensi kesälle.

Eilinen iltapäivä ja ilta vietettiin piknikillä lähipuistossa.
Kotiin lähdettii ihan hävettävän myöhään, mutta lomallahan tässä ollaan.
Tänään aukesi taivaat ja sadepäivää olen viettänyt siivoillen, pyykkäillen ja ommellen.
Laitan kuvia valmistuneista ompeleista huomenna, kun käyttäjät ovat hereillä.

Viettäkähän ihana viikonloppu!

1 comment:

MINNA said...

Mukavaa viikonloppua!

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥