[Pepparspray]: Linnametsä

11 Jul 2012

Linnametsä

Me päätettiin aamusta, että lähdetään sisävesipuistoon Göteborgiin. No, sen enempiä asiaa ihmettelemättä pakkasimme tavarat kassiin ja suuntasimme autolle. Perillä huomasimme, että paikka aukeaa vasta iltapäivällä. Höh. Muksut takaisin autoon ja ajoimme Slottsskogeniin odottelemaan.
Slottsskogen on vähän kuin pieni kokoinen Central Park. 137 hehtaaria metsikköä, nurmikkoa, lampia. Sieltä löytyy pieni eläintarha, ankkalammikkoja ja valtavan iso leikkikenttä.
Alue vilisee pyöräilijöitä ja lenkkeilijöitä, siellä juostaan mm. Göteborgin toukokuinen puolimaratoni ja loppukesän Midnightrun. Isot nurmialueet mahdollistavat täydellisen piknikin. On luonnonhistorianmuseo, poliisimuseo, observatario. Löytyy alueet jalkapallolle, polttopallolle ja frisbee golfille. Ainekset täydelliseen kesäpäivään siis.
Me emme tietenkään olleet varautuneet puistoiluun, ei ollut eväitä sen enempää kuin vilttiäkään. Lapsilla ei ollut edes hattuja mukana, onneksi taivas oli puolipilvinen. Mutta nähtiin me ankkoja, hanhia ja puluja. Leikkipaikalla vietettiin tovi jos toinenkin. Kävellessämme takaisin autolle söimme hodarit ja hampurilaiset, jälkkäriksi jäätelöt. Oli meillä kyllä hurjan kivaa sielläkin.
Itse en tajunnut maisemista juuri kuvia räpsiä. Lisää löytyy googlella.
Kerron siitä vesipuistoilusta huomenna!

Rentouttavaa keskiviikkoiltaa,

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥