[Pepparspray]: Rentouttava sunnuntai

8 Jul 2012

Rentouttava sunnuntai

Käytiin faffan luona ja Elisa halusi ehdottomasti uimaan. Käsikellukkeiden ollessa kotona, haettiin venevajasta Elisan pelastusliivit. Ja kyllä kelpasi :)
Willalle tehtiin kloori-testaus. Mitään isompaa reaktiota ei tällä kertaa tullut, joten olemme erittäin toiveikkaita. Kokeilemme kuitenkin vielä uudestaan, isommalle alalle ja pidempää kosketusta ennen kuin ryntäämme vesipuistoon. Mutta selvästi paranemaan päin :)

 Hyvää alkavaa viikkoa!6 comments:

glenni said...

voi kuinka ihania uutisia Willasta!!! ihanaa kesään jatkoa teille sinne!

Anonymous said...

Hei! Löysin blogisi sattumalta, mutta ajattelin jättää sanasen, sillä itsekin olen Ruotsin länsirannikolla asuva suomalaisnainen. Myös meidän pieni perhe on kolmikielinen (tosin perheeksi olemme vasta tulossa: nöttöstä odotellaan saapuvaksi ensi vuoden alkupuolella). Kotipaikkamme on aurinkoisessa ja tuulisessa Skånessa. Kerro, jos olet kiinnostunut vaihtamaan ajatuksia suomalais-ruotsalaisesta elämästä vastaisuudessa: laitan silloin sinulle viestiä sähköpostiisi. Mukavaa viikkoa! :-)

Anonymous said...

hienoi kuvia! katso omani : luonnonvalokuvaus.blogspot.fi liity lukijaksi?

Suvi Oksanen said...

Juu, tätä on odotettukin! On jäänyt kaikki väliin faffan uima-altaasta aina kylpyläreissuihin :/ Kerran ollaan käyty Elisan kanssa kylpylässä ja kerran vesipuistossa ilman Willaa. Ei se vaan tunnu oikealta mennä vain yhden lapsen kanssa, vaikka tietääkin, ettei Willa tajua jäävänsä jostain paitsi.
Sitä samaa sinne!

Suvi Oksanen said...

Hei, kuulostaa ihan tosi mahtavalta! Laita ihmeessä viestiä sähköpostiini suvi@pepperposters.com :))

Suvi Oksanen said...

Hienoja kuvia itselläsikin, pitänee liittyä lukijaksi :)

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥