[Pepparspray]: TUNNUSTAN..

17 Jun 2009

TUNNUSTAN..


Jarnalle
kiitos tunnustuksesta! Jarna pitää aivan ihanaa blogia nimeltään Tyylisuuntauksia. Blogissaan hän käsittelee lapsiperheen arkea aina (mitä ihanimmista!!) vaatteista luomumansikoihin saakka! "Ongelmana" tässä blogissa onkin sen päivitysnopeus, en voi käsittää miten Jarna ehtii tekemään kaiken ja vielä bloggaamaan siitä! Superäiti – totta tosiaan! Itse vain haaveilen moisesta tehokkuudesta!

Itse haluan tämän antaa Prinsessa Pienelle, joka blogissaan seikkailee käsityömaailmassa. Aivan ihania käsitöitä, ompelua, saumurointia, neulomista... Ja ennen kaikkea: aivan ihania ideoita!

MI-MA ansaitsee tunnustuksen hänkin! Mammamiau-blogissaan hän kertoo arjesta 7 lapsen äitinä. Se sisältää myös käsitöitä, sisustusta ja viherpeukalointiakin. Kannattaa kurkata kasvihuoneeseen, se on aivan vertaansa vailla! (Suunnittelen omaa tuohon meidän 2m x 1m parvekkeelle...)

Piipa pitää aivan ihastuttavaa Piipahduksia-blogia, jossa kertoo sisustamisesta. Ja sen homman hän kyllä taitaa! Ihania käsitöitä, loistavia sisustuideoita ja vielä ihanampia kuvia. Enkä tietenkään pysty vastustamaan Piipan nukketaloja; Villa Marenki ja Pippurinen. Huoh, ehkä sitä joskus itsekin saa aloitettua tuon projektin.

Ja niin kuin aina: tunnustuksen ansaitsee niin moni, tässä mainittu vain muutama.
Jokainen lukemani blogi on kyllä tunnustuksen arvoinen!6 comments:

jarna said...

Hih, vai on päivitysnopeus "heikko lenkkini"=DDD

Ajatteles mikä aikapommi olisin näillä energiamäärillä ellen saisi kaikkea kanavoitua mitä ihmeellisimpiin puuhiin!?!;)

Anonymous said...

Olen aivan mykistynyt! Kiitos Suvi ja *halaus*!

En voi kuvitellakkaan että joku pitäisi blogistani näin....se on minulle kuin päiväkirja...minulla ei ole oikein mitään muita sellaisia "omia juttuja" niin tämä blogi korvaa sen ja mikä ihananpaa jos se tuo muillekin iloa.

Thank you from the bottom of my heart!

Mi-Ma

Katrir said...

Hei poikkesin vastavierailulle. Ihana blogi.
Minua kiinnostaa kovasti tuo vanhasta uutta ompelu. Itse keräilen talteen vanhoja vaatteita, näistä saisi vielä vaikka mitä periaatteella. Mutta jotenkin ei ole saanut aloitettua.

Suvi. said...

Jarna, pelottaa ajatellakin sinua tuoliin sidottuna :D

Mammamiau, tykkään todellakin blogistasi, ja arvostan äitiyttäsi, itse hädin tuskin jaksan yhdenkanssa :D

Katrir, et usko miten ihanan kirjan sain lainaan viime viikolla!! Sen nimi on "Sy nytt av gammalt", eli "Ompele uutta vanhasta"! Kirjassa näytetään miten mm. aiukuisen puserosta saa tehtyä lapselle mekon, miten aikuisen vanhoista farkuista saa tehtyä lapselle farkkuessun jne. näytetään miten kaavat tulee farkuille asetella, mistä leikata puseroa, jotta siitä tulee mekko! Aivan ihana kirja ja aivan ihania ideoita vaikkakin kirja on vanha (-82) Yritän etsiä jos löytäisin tästä jotain tietoa netistä sinulle!

Suvi. said...

http://www.barnbokhandeln.com/7-vuxenbocker/2644-baby-cool-sy-nytt-av-gammalt-9789150106848.html

Heti löysin tuollaisen kirjan, samasta ei kuitenkaan ole kyse. Pakkohan tuo on tilata <3

Piipa said...

Lämmin kiitos häkellyttävistä ja kauniista sanoistasi!! :) Tulinpa hyvälle tuulelle!

Itsestä aina tuntuu, etten saa mitään aikaiseksi ja lapset pitävät huolen, että yhtä nurkkaa laitellessa on toinen sekaisin :D

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥