[Pepparspray]: 19+5: TÄHDELLISTÄ KUTINAA

11 Jun 2009

19+5: TÄHDELLISTÄ KUTINAA

Eilen illalla huomasin turvotusta jaloissa, siinäkin muuten yksi asia mitä Elisan raskaudessa ei ollut. Vähän tämän jälkeen alkoivat kutista jalat, kädet, käsivarret ja pää. Ei, ei, eieieieieieiei vielä!! Raskaushepatoosihan pitäisi ilmaantua vasta kolmannella kolmanneksella! Elisan raskaudessa oireet alkoivat vasta rv 38+3.

Mies etsi aiheesta tietoa ja kappas: 65% raskaushepatoosipotilaista oireet alkavat rv 30 jälkeen, 10%:lla oireita esiintyy jo alkuraskaudesta.. eli tuohon väliin jää 25% toiselle kolmannekselle. Toivon edelleen, että tämä olisi jotain muuta, vaikka turvotuksesta johtuvaa. Maanantai aamulla pääsen verikokeille. Vielä pitää viikonlopun yli kärvistellä, ja sen jälkeen tietenkin tuloksia odotellessa jne.

Ompelu-innostus jatkuu, kohde vain on väliaikaisesti vaihtunut; ompelin olohuoneen tyynyihin uudet pääliset ja muutakin hauskaa ja outoa kotiimme. Viime talvena innostuin sisustamaan mustalla, kaksi päivää tämän jälkeen huomasin, ettei se ole väri perheeseen, jossa asustaa vaalea kissa. Joten uudet sisustustuulet tuovat mukanaan vaaleaa harmaata, valkoista ja beigeä.
Vessaan: Tähden muotoinen hernepussi.


Keittiöön:Riisillä täytetty paperipaino.


Olohuoneeseen: Tyynynpäälliset.

Keittiöön:
Makaronilla täytetty pussi koristeeksi maustehyllyyn.Elisa haluaa kamerani nähdessään ottaa kuvan "Miau":sta.
Eilen yksi otos onnistuikin yllättävän hyvin.
Mekong löytää kodistamme aina kaikkein pehmeimmät paikat,
puoliksi täytetty pyykinpesukone on lemppari.

3 comments:

Tiina said...

Pidetään peukkuja, että olisi jotain muuta kun hepatoosia.

Taas kerran hienoja ompeluksia. Olet urakalla tyhjännyt kuiva-ainekaappia ;)Tähdet ovat täälläkin suosikkeja.

Suvi. said...

Hehe, juu. Mies sanoikin, että ompa hyvä, ettei hänen tee mieli riisi- tai makaroniruokaa, kun tuli töistä ja esittelin sille luomukseni :D

jarna said...

Toivotaan ettei ole hepatoosia.

Ikävää ihan muutenkin kutina kyllä=(

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥