[Pepparspray]: I wish...

4 Apr 2014

I wish...


Voin heti alkuun kertoa, että minä en ole ollut viime aikoina syynä kenenkään hymyyn. Flunssailen jo kolmatta viikkoa, eikä tämä tunnu tästä paranevan. Tai tuntuu, muutamana aamuna on ollut parempi olo ja siitä syystä olen varmasti riehaantunut vähän liikaa ja seuraavana päivänä tuo touhuaminen on kostautunut.
Mutta kun meillä on ollut täällä aivan tajuttoman lämpimät ja aurinkoiset kelit! Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta jo pari viikkoa, ei sitä nyt vaan raaski maata sohvalla. Ennen kuin on aivan pakko.

Sisäremontit on tauolla, mutta puutarhassa onkin tapahtunut yhtä ja toista Itse olen nyt yrittänyt keskittyä vain haahuilemaan ympäriinsä, tekemään suunnitelmia ja ohjeistamaan miesväkeä. Paljon on vielä raivattavaa, rakennettavaa ja suunniteltavaa. Terassin laudoituksen ajattelimme vaihtaa komposiittiin, nykyinen on niin huonossa kunnossa, että viime kesänä saime kaivaa tikkuja lasten jaloista harva se päivä.
Mutta kun se nyt ei vain ole niin yksinkertaista. Värivaihtoehtoja on valtavasti, puhumattakaan terassin lopullisesta koosta ja muodosta. Talokaan ei vielä ole lopullisessa ulkoasussaan, joten on todella vaikea hahmottaa lopputulosta.

Huomiselle on luvattu sadetta, saan hyvällä omalla tunnolla parannella itseäni sohvalta käsin. Nyt palaan netflixin pariin.


Hyvää viikonloppua!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥