[Pepparspray]: Black, White And Folded

24 Apr 2014

Black, White And Folded

Hei taas pitkästä aikaa!

Minä olen vihdoin parantunut flunssasta, reilu kolme viikkoa menikin sen kourissa. Pääsiäisviikon vietin lasten kanssa vanhempieni luona, sieltä kotiuduimme tiistaina. Viikko vierähti käsitöiden merkeissä, kun ompelimme Elisan Alladin-aiheiseen luistelunäytökseen Jasmine-puvun. Tämän lisäksi surautin pikaompeluksena Willalle housut ja virkkasin Elisan huoneeseen tyynyn.
Meidän poissaollessamme oli luonto puhjennut täyteen viherrykseensä ja olenkin nyt pari päivää ihaillut puutarhaamme. Heinäkuussa tänne muuttaessamme oli kesä jo niin pitkällä, että ainoastaan kuunliljat ja pionit kukkivat. Nyt olen ihmetellyt joka puskaa ja maasta puskevaa kukkaa; on valkoista, keltaista, sinistä ja lilaa. Ihanaa!
Kun ikkunoista aukeava maisema tarjoaa väriä yllin kyllin, olen huomannut, että sisällä menee yhä mustavalkoisemmaksi. Pikkuhiljaa, huone huoneelta, alkaa näyttää yhä värittömämmältä ja yksinkertaisemmalta. Ehkä se liittyy tähän joka keväiseen raivausvimmaan, mene ja tiedä :)


 

Kevään raivaus-vimman syyksi voidaan myös laittaa pari viikkoa sitten tilaamaani vaatteiden viikkaaja. Olen nähnyt mainoksen/videon kyseisestä härpäkkeestä jo vuosia sitten ja naureskelin ihmisten uusavuttomuutta. Viime syksynä mies törmäsi mainokseen ja totesi laitteen olevan kuin minulle tehty. Tuhahtelin taas.
No, tuolloin pari viikkoa sitten törmäsin mainokseen taas ja ajattelin, että kokeillaan sitten. Toimitus oli nopea ja jo seuraavana päivänä pääsin sitä testailemaan. Ja?
Se on i-h-a-n-a. Kuulostaa ehkä hullulta, mutta en käsitä miten olen aiemmin pärjännyt ilman!
Tykkään pitää kaapit järjestyksessä ja vaatteiden siististi viikkaamiseen saattaa mennä tovi jos toinenkin. Asiaa ei yhtään auta se, että jokainen vaate on hiukan eri kokoinen ja muotoinen, vaikka kokolappu sanoisi mitä. Lopputuloksena on, että jokainen vaate on viikattuna eri kokoinen, jollei hommaa hoida viivaimen avulla.Nyt ei ole enää sitä ongelmaa. Oli kyseessä sitten pitkähihainen, lyhythihainen tai leveä helma. Jokaisesta tulee tismalleen samankokoinen, täydellinen paketti parissa sekunnissa! Istahdin samantien vaatehuoneen lattialle ja viikkasin siltä istumalta minun ja miehen vaatteet uudelleen. Voitte vain kuvitella sitä ilmettä, kun mies tuli kotiin ja huomasi puuhasteluni ;)
Kun huomasin härvelin toiminuuven, tilasin junior-version ja se oli saapunut poissaollessamme. Tänään kävin läpi lastenkin vaatteet. Harmi, että lastenvaatteet harvemmin pysyy siististi viikattuina, mutta tällä viikkajalla lapsetkin onnistuvat viikkaamaan yhtä nättejä paketteja kuin minä. Voin ehkä vihdoinkin jakaa viikkaus-vastuuta muillekin, kun lopputulos täyttää omat kriteerini ;)


Aurinkoista loppuviikkoa!
Terveisin, Suvi


2 comments:

EBBA said...

Kerro ihmeessä lisää tosta viikkausjutusta! Kuulostaa ihan mun jutulta! :D

Suvi E. said...

You tubesta löytyy paljon videoita hakusanalla Cloth Folder! https://www.youtube.com/watch?v=uvHfOHRVqIY
Yritän ehtiä viikonloppuna kuvaamaan meidän kaappeja, tuo on ihan huippu vehje <3

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥