[Pepparspray]: (Vahinko)kevätsiivous.

9 Mar 2014

(Vahinko)kevätsiivous.

Kevät, kevät, kevät!
Tänne on rantautuneet aivan ihanan aurinkoiset ilmat, eilen kiivettiin tv-mastolle ja tälle päivälle oli suunniteltu puutarhan raivausta.
Elisa leikki kaverinsa kanssa ulkona jo heti aamusta ja pojat lähtivät puutarhahommiin. Minun piti vain äkkiä pedata sängyt...
Kun olin saanut meidänkin sängyn pedattua, huomasin miten likainen makuuhuoneen ikkuna oli. Äkkiäkös sen pesee. Ja pukuhuoneen ikkunan. Ja peilit... Olohuoneen ikkunathan on tietysti pakko pestä.
Siitä se sitten taas lähtikin lapasesta, muu perhe puuhasteli ulkona, minä sisällä dokumentteja puhelimesta kuunnellen. Alakerta tuli pestyä ja puunattua lattiasta kattoon ihan vahingossa.
Perjantaina viikkosiivouksen lomassa keräsin jo pois talvisemmat sisustustavarat, lampaantaljat, paksut torkkupeitot ja neulotut tyynyt. Tilalle kevyempää ja keväisempää. Väriäkin.

Pariviikkoa sitten ihastelin kukkakaupassa sitruspuuta, se jäi kuitenkin ostamatta ja nyt harmittaa. Ensi viikolle siis luvassa uusi kierros, katsotaan mitä sieltä loppupeleissä kotiutuu.
Huomenna on vuorossa yläkerta, lapsilla on lomapäivä, joten ajattelin ottaa heidät mukaan puuhailemaan. Todellisuus menee varmaankin niin, että lapset painuvat pihalle heti aamupalan jälkeen ja minä jään yksinäni siivoamaan ;)

Aurinkoista viikkoa!

5 comments:

Pieni Lintu said...

Aurinkoista viikkoa sinnekin!! :)


http://pienilintu.blogspot.fi/

MINNA said...

Kevään aurinkoiset päivät innostavat ikkunanpesuun!
Aurinkoista viikkoa!

Paula said...

Juu, ihania kevätpäiviä tosiaankin! Te asutte kyllä niin kauniissa maisemissa että huokaus vaan. :-)

Suvi E. said...

Eipä ne teidänkään maisemat näille kalpene! :)

Suvi E. said...

Kiitos, vähän myöhässä tosin. Mutta ovatpa ne ikkunat pesun tarpeessa taas. Siitepöly >:(

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥