[Pepparspray]: Livingroom Details

22 Oct 2013

Livingroom Details

Olohuoneen yksityiskohtia. Huone on toistaiseksi niin pelkistetty, ettei täällä hirmusti ole mitään yksityiskohtia joita kuvata. Seinät ovat vielä paljaat, en ole päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen, että mitä ja mihin.
Viime viikolla tilasin Happy Lights-valoja, yksi 35 palloinen ruokailutilan verhotankoon roikkumaan, kaksi lastenhuoneisiin sopivin värein. Ruokailutilan verhotankoa ei vielä ole, joten valot makaavat ruokailutilan senkin päällä.
Olohuoneen pöydän virkaa toimittaa vielä vanha rahi ja tarjotin. Tilda-kirjat eivät toki vielä ole joulu-askarteluita varten siihen päätyneet, vaan ollaan Elisan kanssa etsitty koriste-ideoita hänen huoneeseensa. Vielä kelpaa vaaleanpunainen, pilvihörhelöt, pitsit ja tyttömäisyys, niillä siis mennään niin kauan kuin mahdollista. Tämä vaihe menee auttamatta jossain vaiheessa ohi ja kauhulla odotan niitä bändi-julisteita. Onneksi kellari mahdollistaa tulevien murkkuikäisten sinne majoittamisen ;)
Mistä tulikin mieleeni, että odotan niiiiiiiiin paljon, että saadaan portaat kellariin sisäkautta. Niiden myötä mahdollistuu niin kunnon kodinhoito-tilat, kuraeteinen harrastusväline säilytyksineen ja kulku autotalliin sisäkautta. Tuo viimeisin taitaa olla listan kärkipäässä tällä hetkellä, kun aamuisin ollaan kastuttu läpimäräksi autolle juostessa. Aurinkoiset syyskelit näyttävät siis olevan takana päin, ensi viikolle saakka luvattu sadetta ja kovaa tuulta. Lämpötila kuitenkin huotelee vielä kymmennessä asteessa, joten lunta ei tänne ole lähiaikoina luvassa.

Nyt menen tyhjentämään tiskikoneen ja pakkaamaan reput valmiiksi aamua varten!

Syysterkuin,

Suvi

2 comments:

Johanna said...

Pallovalot ovat kyllä niin kauniita :)

Pieni Lintu said...

Kaunista!!

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥