[Pepparspray]: Instagram sivupalkissa

17 Oct 2013

Instagram sivupalkissa

Tällä kertaa tästä hiljaisuudesta en voi syyttää kiirettä tai laiskuutta. Syypää tällä kertaa on Suits. Mahtava tv-sarja, johon ollaan täysin koukussa, suosittelen kokeilemaan! (En voi olla ainoa, jonka mielestä Gabriel Macht näyttää George Clooneyn nuoremmalta kopiolta, nam! ;)

Mutta, vaikka täällä on näin hiljaista, Instagram päivittyy kyllä lähes päivittäin. Osa teistä lukijoista ei varmastikaan käytä kyseistä ohjelmaa, joten löysin sivuston *klik*, jonka kautta voin ladata Instagram räpsyni suoraan tuohon blogin sivupalkkiin. Niitä voi siitä selata ihan alkuaikoihin asti ja viimeisimmät kuvat päivittyvät aina ylimmäksi. Toistaiseksi vaikuttaa todella kätevältä, katsotaan miten käy :)

Täällä on siis ollut tuon kyseisen tv-sarjan vuoksi hiljaista niin remontti-, sisustus kuin bloggausrintamallakin. Oman osansa tietysti toi se, että miehen piti tuoda töitä kotiin muutamana iltana.
Tällä viikolla saapui kuitenkin muutama viikko sitten tilaamani olohuoneen matot. Näitä olen siis metsästänyt kissojen ja koirien kanssa joka liikkettä ja nettikauppaa myöten. Puhtaan valkoisia ryijymattoja on uskomattoman hankala löytää, kun Ikeakin lopetti Hampenin valmistuksen valkoisena. Nämä löytyivät lopulta paikallisesta sisustusliikkeestä, koon vuoksi piti vain tehdä erikkotilaus.

Suttuiset, pimeällä napatut kuvat, yritän ottaa parempia, kunhan ehdin.

Saapuneet matot saivat aikaan verhotangonkin ripustuksen ja nyt kaksi verhoa on saatu ripustettua (kolmas odottaa vielä silittämistä) ja niistä puuttuu vielä koukut, jotta ne laskeutuvat nätimmin. Niitä varmaan nappaan mukaani huomenna, kun on muutakin asiaa kaupunkiin.

Viikonlopuksi lähdetään Tanskaan, Fredrikshavniin kylpemään. Kylpylähotelli The Reef on saanut paljon kehuja kavereilta ja sukulaisilta, jotan päätimme lähteä kokeilemaan. Willaa on teho-rasvattu kortisonilla ja pehmittävällä nyt reilu viikko, josko iho kestäisi tuon reissun paremmin. Jännityksellä odotamme myös mitä pitää sisällään hotellista varaamamme Merirosvo huone :)

Hyvää viikonloppua!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥