[Pepparspray]: Tv-taso

27 Sep 2013

Tv-taso

Tv-taso pohdinnat on saatu päätökseen.Ikeastahan se loppujen loppuksi haettiin, muut vaihtoehdot olivat joko väärän kokoisia (Artiq) tai sitten hinta olisi noussut liian korkeaksi (Arctic).Olen kuitenkin ihan älytömän tyytyväinen tähän ihanuuteen. Tämä on neljästä BESTÅ-seinähyllystä koottu ja ovet ovat korkeakiiltovalkoiset. Tulevaisuudessa on tarkoitus nostaa nämä seinälle, ehkä n. 15-20cm korkeuteen. Samaten televisio on tarkoitus kiinnittää seinään kiinni. Emme kuitenkaan aio kiinnittää tätä meidän paksukaista, haaveilemme ohuemmasta LED-televisiosta ja kiinnitys on ajankohtaista vasta sellaisen saavuttua.
Kokonaisuus on kyllä todella hyvä näinkin, ihan lattian tasossa. Jännityksellä kyllä odotan, miten helposti tuo pinta naarmuuntuu esim. imurin kolahduksista.
(Hyllyt ovat vielä kiinnittämättä toisiinsa, en uskaltanut sitä tehdä yksin. Samaten mietin, että jos nuo saumakohdat tulevaisuudessa häiritsevät, tähän voisi päälle laittaa jonkunlaisen tason.)
Kaappeihin saa piiloon mm. digiboxin, reitittimen ja DVD-soittimen. Miia vinkkasi ir-jatkajasta, jonka avulla kaapissa olevia laitteita voi käyttää oven läpi. Mies vertailee parasta aikaa erilaisia vaihtoehtoja ja parhaan löydyttyä laitamme sen tilaukseen.


Hyvää perjantai-illan jatkoa,
Suvi

2 comments:

emmi said...

Heipä hei! Pitkästä aikaa blogikierroksella. Kivalta näyttää! Meillä on sama taso :) ja on kyllä ollut hyvä. Hintansa väärti. Hyvät viikonloput myös sinne.

Suvi E. said...

Ihana kuulla! Meillä on takana aivan mahdottoman ihana viikonloppu, tällaisia lisää <3

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥