[Pepparspray]: Midnightrun 2012

27 Aug 2012

Midnightrun 2012
Viikonloppu sujui siis näissä merkeissä. Juoksu sujui hyvin, alkuun lähdin rauhallisesti ja se todellakin kannatti; 7,5km kohdalla alkoi askel kevetä ja loppumatka meni kuin siivillä!
(Sports Trackerin version juoksustani löydät täältä.)

Ennen lähtöä satoi, oman ryhmäni lähtiessä sade taukosi ja se jatkui päästyäni 5km kohdalle, siellä 7km taivas aukeni ja loppumatka meni erittäin märissä tunnelmissa.
Alkuun pelkäsin, jotta pääsenkö maaliin ollenkaan viime aikaisen laiskotteluni vuoksi. Lisäksi muistin kesäkuisen aikani kympille olleen 1:15:00 ja ajattelin että 1:20:00 voisi olla ehkä jonkinlainen tavoite kuntooni nähden. (Edellisenä maanantaina meinasin kuolla alle 4km lenkillä ;)
Virallinen aikani 1:11:19 oli paaaaaaljon tavoitettani korkeammalla ja kun ottaa huomioon, että Sports Tracker ilmoitti 10km kohdalle ajaksi 1:09:02 (vertailukelpoinen kesäkuun ajan kanssa), niin olen kyllä enemmänkin kuin tyytyväinen! Loppusijoitus siis 4365 kun mukana kaikkiaan juoksi 13735.

Sateesta huolimatta fiilis oli korkealla ja voin suositella lämpimästi. Sama tapahtumahan pidetään myös Helsingissä syyskuussa. Ensivuodelle ilmoittautuminen alkaa marraskuussa ja olenkin sen jo omaan kalenteriini merkinnyt :)
Tästä sai taas uutta puhtia juoksemiseen ja aionkin tällä viikolla käydä ostamassa uudet juoksukengät.

Energistä alkuviikkoa!

4 comments:

glenni said...

oijoih!!!! upea, upea suoritus - onnea siitä!!!!!

-Jassu- said...

Jeeee! Hyvä sinä - hienosti meni!

Mulla on niin surkea tilanne, että mulla ei edes ole vertailuaikaa ensi lauantaille. :-(
Viime toukokuussa Naisten Kymppi meni muistaakseni just johonkin 1h10min tienoille, eli silloin jo aika oli 5min huonompi kuin viime syksynä. Nyt veikkaan, että aika huononee taas viitisen minuuttia ellei enemmänkin, riippuu joudunko välillä vaihtamaan ihan kävelyyn. Kääk!

Suvi Oksanen said...

Minähän kävelin suurimman osan noista kolmesta isosta ylämäistä, koska juuri ennen kisaa istuin kahvilassa ja luin MidnightRun-lehteä, jossa oli haastateltu jotain Tukholman Maraton valmentajaa. Hän sanoi, että kannattaa kävellä ylämäet, jos yhtään siltä tuntuu. Kävely säästää energiaa huomattavasti, eikä aikaa hukkaannu juuri ollenkaan. Ja näin se kyllä oli, huomasin käveleväni (todella reippaasti siis) samaa vauhtia kun viereinen täti hölkkäsi :D

Ja tosiaan, suosittelen ottamaan alkuun tosi varovasti, se palkitaan kyllä lopussa. Lähdössä katselin miten yksikin "pinkkishortsityttö" (näitä lempinimiä keksin monelle kanssajuoksijalle, oli mm. Täti Vihreäraita ja Herra Punaisissa Shortseissa ;) lähti kuin ammus ja ajattelin, josko hän on ihan väärässä lähtöryhmässä, kun noin kovaa juoksee! Mutta, 9 kilometrin kohdalla huomasin juoksevani samaisen tytön takana ja viimeisessä ylämäessä painelin ohi! Voi sitä voittajafiilistä :D

Mutta, kyllä taas on juoksuhenki ylhäällä! Haastoinkin jo miehen ja anopin ensi vuodelle mukaan :D

Suvi Oksanen said...

Kiitos, on kyllä niin voittajafiilikset edelleen päällä! :))

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥