[Pepparspray]: Enterorokko

28 Aug 2012

Enterorokko

Meidän sunnuntain ohjelmassahan siis oli Elisan 5-vuotisjuhlat. Juhlat sujuivat ihan hyvin, ei siinä mitään, mutta kesken juhlinnan kaikkein pikkuisin juhlia nuupahti täysin. Kannoimme hänet meidän sänkyymme nukkumaan ja sieltä tunnin päästä herättyään oli kuumettakin jo +39°C.
Eilen iltapäivällä  iho lehahti tulipunaiseksi paikoista, joista se on yleensä kuiva; nilkat, polvet, sormet, ranteet, kyynärpäät ja takareidet. Vähän tämän jälkeen ihoon ilmaantui kummallisia näppyjä. Niitä tuli myös suun ympärille ja suuhun, kämmeniin ja jopa kynsien alle. Muutamia yksittäisiä myös navan ympärille, sääriin, käsivarsiin ja selkään.

Enterorokko. Höstblåsor.
Näpyt eivät kutise, mutta kipeitä ovat. Toistaiseksi ruokahalu on kuitenkin kohdillaan ja nestekin menee alas. Tämä viikko siis kotoillaan, yritetään rasvailla ihoa tunnin välein. Lehahduksesta johtuen nuo tavallisestikin kuivat kohdat ovat nyt ihan halkeamispisteessä ja iho on haavainen.

Syysterveisin,

2 comments:

Niinu said...

Voi että kyllä ovat kipeän näköiset,varsinkin nuo kädet:( Toivottavasti löysitte apua DermaSilk-tuotteista!

Sari said...

voi pientä :( mun pojalla myös atooppinen iho ja kädet ja polvet ovat usein "ruvella". kaikkea sitä pieni joutuukin kärsimään :(

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥