[Pepparspray]: Tukkajumalat

15 Mar 2012

Tukkajumalat


Meidän peikonpoika lähti isänsä kanssa fammun luo hiustenleikkuuseen. Molempien hiukset ovat pahasti ylikasvaneet. Omasta mielestäni pojilla vain kuuluu olla lyhyt tukka. Enkelikiharoita pojilla en voi sietää ollenkaan.
Tämäkin jakaa mielipiteet täysin, tiedän monta perhettä, jossa pojilla on jopa pidemmät hiukset kuin perheen tytöillä. Onneksi tuo mies on kanssani samoilla linjoilla, Willan vaatetuksen kanssa kun suksemme menevät täysin ristiin.

Miten teillä, saako pojalla olla pitkät hiukset?
Miten paljon isä saa asiaan vaikuttaa?
Entäs vaatteet, onko isällä omaa mielipidettä?
(Ja kuunnellaanko sitä? ;)4 comments:

EBBA said...

Meillä ei poikaa ole ja tiiätki mun mielipiteen. Poika jos olis ni ollaa miehen kanssa samaa mieltä siitä että pitkä tukka pitää olla ;) Ja lasten vaatteet päätän minä :D

Heli said...

Saa olla pitkät hiukset, saa myös olla lyhyet. Ihan miten kukin tykkää. Mä tykkään itse pojalla(mme) semmosesta siististä poikatukasta (päältä pidemmät ja sivuilta lyhyet), mutta ei mikään nyrhitty saatika millisiili.

Isä saa vaikuttaa asiaan sen verran kunhan on samaa mieltä :D Vaatteisiin en osaa kommentoida, kun minä ne vaateostokset yleensä aina teen. Samoten vaatetukset kun jonnekin ihmisten ilmoille lähdetään.

Siilis said...

Pojilla saa olla sellaiset hiukset kuin ne haluaa pitää :) 2-vuotiaalla annan kasvaa, sit olen leikannu lyhkäseks pojilla ja 6-vuotias saa päättää itse millaista tukkaa haluaa pitää. :) Mies ei nyt ihan innoissaan ole pitkästä tukasta pojalla mut ei ole sitä vastaankaan että poika saa ite päättää tukkansa mallin. Vaatteista sillä on ihan yks ja sama mitä vaatteita on päällä kunhan on vaatteet. melkeenpä hävetä saa jos se mene elapset vaatettamaan ;) Pojat osaa itekin ottaa paremmin yhteensopivaa kaapista :))

Siilis said...

siis alle 2-vuotiaalla annan kasvaa tukan

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥