[Pepparspray]: Naisellisempi kameralaukku

27 Mar 2012

Naisellisempi kameralaukku

Minullahan on Lowerpro Fastpack 250. Aivan ihana reppu, mitään moitittavaa en tuosta kyllä löydä. Se on todella kätevä ja täyttäisi kameralaukku-tarpeeni varsin hyvin, jollen olisi laukkufriikki.
Reppu kun nyt ei sovi ihan jokaiseen vaateyhdistelmään. Ja tietysti kun pitää olla hoitolaukku mukana, silloin heitän kameran vain sinne ja reppu jää kotiin. Harvemmin raahaan monia objektiivejä ja lisäsalamaa sellaiseen paikkaan, mihin otan lapset mukaan, pelkkä kamera kulkee hoitolaukussa oikein mainiosti. (Varavaatteiden ja vaippojen hellässä huomassa ;)

Olen näitä Jo Totesin kameralaukkuja kuolannut jo pitkään. Ja sitten kun vihdoin päätin sen ostaa, oli haluamani väri loppu.

"Out of Stock. More available late March."


Nyt olenkin pari viikkoa käynyt tuolla melkein joka päivä katsomassa, että joko joko jokojoko. Tänään sitten vihdoin, oli Teal Rosen päältä teksti hävinnyt, joten laitoin tilauksen menemään samantien. Toimitusaika on 1-2 viikkoa.


Tuota väriä mietin pitkään. Mutta minulla kun on jo neutraaleja perusvärisiä laukkuja vino pino, joten päädyin tuohon tealiin. (Harkitsin kyllä hetken tuota pinkkiä ja keltaistakin ;) Näen jo tuon niiiiiiiin monen asun piristeenä. (Aikaisemmassa postauksessa esiintyvät lime huppari ja pinkki urheilutoppi ovat muuten lähes ainoat värikkäät vaatteeni, vaatekaappini on hyvinkin musta-harmaa-valkoinen-tummansininen)
Otan kuvia kunhan tuo ihanuus saapuu :)

2 comments:

Taija said...

Toi on niin upea toi laukku! Herkku.

Suvi Oksanen said...

Niin on! Voi valinnan vaikeus kun tuohon sivustoon törmäsin!

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥