[Pepparspray]: Seitsemännessä taivaassa

21 May 2014

Seitsemännessä taivaassaKuten otsikosta käy ilmi, täällä liihoitellaan jossain korkealla pilvien yläpuolella. Työharjoitteluni psykoosiosastolla alkoi maanantaina ja voin kertoa löytäneeni unelmatyöpaikkani! En meinaa malttaa lähteä sieltä kotiin ja kotiin tullessani hihkun ja hehkutan päivääni miehelle. Joka ei tietysti ymmärrä asian päälle ollenkaan :D


"Pääsin tänään seuraamaan kolmen potilaan ECT:tä!!"
"Mikä se on?"
"Sähköhoitoa! Potilaan aivoihin johdetaan sähköä, jolla saadaan aikaan kouristuskohtaus! Ja ennen sitä annetaan lihaksia rentouttavaa lääkettä, siitäkin tulee kouristelua!"
"Ööö... kiva?"


En osaa edes kuvailla tätä tunnetta. Innostusta! Tekee mieli itkeä ja nauraa yhtä aikaa.
Minä NAUTIN! Kuljen kotonakin kestohymy huulilla ja odotan jo seuraavaa työpäivää. Osasto on todella mielenkiintoinen ja työryhmä aivan mahtava. Minua pyydettiin jo sijaiseksi harjoittelujaksoni päätyttyä, ihan hyvin kolmen päivän jälkeen :)
Tuntuu kyllä ihan hassulta, minä töissä sairaalassa!


Huomenna on kuitenkin vapaapäivä, ollaan Willan kanssa kotosalla ja yritän saada kotityöt ajantasalle. Sääennusteen mukaan on huomiselle luvassa +27°C, joten luultavasti päädymme puutarhahommiin.
Loppuviikoksi pääsen taas harjoittelemaan!Hyvää loppuviikkoa!

P:S. Bloggerin kuvien lisäys takkuaa ja pahasti.
Kuvat ilmestyvät minne sattuu, katoavat kesken kaiken
ja vasta pitkän taiston jälkeen ne saa keskitettyä rinnakkain.


5 comments:

MINNA said...

Kiva kuulla, että löysit mukavan harjoittelupaikan ja työ tuntuu omalta! Hienoa!

Mari said...

Mä oon sairaanhoitaja/terkkari, ja yhden kesän oon ollut töissä aikuisten akuuttipsykiatrisella, jossa oli melko hyvävointisia potilaita verrattuna psykoosipptilaisiin :D. Nyt oon ollut reilu kolme vuotta terveysasemalla, ja voi luoja kuinka tylsää se on psykiatriaan verrattuna! Käytännön syistä (alakouluikäinen lapsi) olen halunnut tehdä päivätyötä, mutta kunhan tyttö tuosta kasvaa, niin varmasti lähden vielä psykiatriselle töihin :).

Suvi E. said...

Juu! Työ tuntuu edelleen aivan mahtavalta, tänään en taas olisi millään raaskinut lähteä kotiin, kun tiesin siellä illalla tapahtuvan yhtä ja toista! :D

Suvi E. said...

Juu, ehdottomasti lähdet!
Olen saanut keskustella potilaiden kanssa mitä mielenkiintoisimmista ja hullunkurisimmista asioista. Voisin istua tuntikausia kuuntelemassa mitä erikoisempia teorioita ihmisten synnystä, robottien vallankumouksista ja uudelleen syntyneestä Elviksestä. Tämä on varmaan taas niitä asioita, joita kaikki eivät ymmärrä :D
Tykkään myös sairaalaosaston vaihtelevuudesta, osa potilaista kun vain käväisee parin päivän vierailulla, osa on siellä monta kuukautta. Ei ole sitä samaa puurtamista päivästä toiseen ja homma pysyy mielenkiintoisena juurikin potilaiden epävakauden ja vaihtelevuuden vuoksi.
Ei voi kun olla onnellinen tästä mahdollisuudesta ja toivoa, että sieltä löytyy töitä jatkossakin :)

emmi said...

Ihana kuulla!! Mua aina ilahduttaakun luen jonkun löytäneen sellaisen työn mille niillä on annettavaa ja mikä kiinnostaa! Hienoa Suvi!!

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥