[Pepparspray]: Nautiskelijat

18 Jul 2013

Nautiskelijat

Meille on rantautuneet mitä ihanimmat kelit ja ollaan nautittu ihan täysillä! No, itse kävin eilen lääkärissä hakemassa poskiontelontulehdus-diagnoosin ja 7 päivän sairasloman, joten omat tekemiseni ovat olleet rauhallisempaa sorttia. Tänään olen haahuillut puutarhassa muka-tekevän näköisenä ja yrittänyt pysytellä varjossa antibioottikuuristani johtuen.
Elisan kummit kävivät maanantaina ja kummisetä kertoi juuri rakentaneensa lapsilleen hiekkalaatikon. Ei mennyt tuntikaan heidän lähdöstään kun mies ilmestyi autotallista hiekkalaatikon kehikko mukanaan ja kyseli minne se sijoitetaan ;)
Eilen aamulla taasen heräsin  puoli kahdeksan maissa ja ihmettelin kun miestä ei näkynyt missään. Kohtahan se jo ajoi pihaan kuorma-auton lava hiekkaa täynnä. Oli ollut paikallisen rakennusliikkeen oven takana koputtelemassa jo seitsemän jälkeen! Päivän mittaan saikin kaiken hiekan kärrättyä laatikkoon, asiaa ei yhtään helpottanut, että minä käskin sijoittaa sen ylärinteeseen, pusikon taakse, esteettisyys syistä! ;)
Tiistaina käytiin siivoamassa vanha asunto ja tuotiin viimeisetkin roinat vintistä tänne. Olo on todella helpottunut, kun tuo 7 tunnin kuuraaminen on takana ja voi täysillä keskittyä tähän uuteen.

Huomenna käännetään auton nokka kohti Ikeaa. Olen pidättäytynyt kaiken uuden tavaran ostamisesta jo monta kuukautta, muuttoa kauhulla odottaen, joten nyt voin hyvällä omalla tunnolla aloittaa shoppailun ;)
Täällä sisällä ei ole remontin osalta tapahtunut mitään, kaikki aika kuluu ulkosalla. Huomisen Ikea-retkemme aikana mies kyllä aikoo maalata Elisan huoneen seinät.

Meillä on kädet täynnä, mutta vihdoinkin on jotain järkevää tekemistä, miehestä näkee selvästi miten hän nauttii kun saa puuhailla. Joka päivä on jos jonkinlaista projektia suunnittelemassa :)

Kuulemisiin!
Suvi

P.S. Me saatiin faffalta tupaantulijaislahjaksi grilli jo heti muuton jälkeisenä päivänä. Me ollaan grillattu lähes joka päivä, ja mies alkaa uhkaavasti muistuttaa Solsidanin Freddeä ;)

1 comment:

EBBA said...

Hahahhaha repesin tolle vikalle. Solsidanin Fredde ja sen grilli <3 :D

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥