[Pepparspray]: [talo matematiikkaa²]

12 Jun 2013

[talo matematiikkaa²]


Olemme siis jatkaneet talon etsintää viimevuotisesta katastrofista huolimatta. Viime kesänä olimme taas jo tositositosi lähellä ja pettymys oli hirmuinen kun myyjä halusinkin myydä toiseksi eniten tarjoavalle, eikä meille.
Monia ollaan käyty katsomassa ja tätä viimeisintä maaliskuussa. Tänään kävi kuntotarkastaja ja me hyväksyimme tarkastuksen muitta mutkitta. Huomenna kirjoitetaan paperit ja meistä tulee ihka ensimmäisen, ikioman kodin omistajia :)
Muutto on jo niinkin pian kuin kolmen viikon päästä! Olen jo pikkuhiljaa aloittanut pakkaamisen, pitäen kuitenkin mielessä sen, että jos ei nyt natsaakaan, voi laatikot tavaroineen viedä vinttiin noin ihan muutenkin täältä tilaa viemästä. Minulla on onneksi huomenna lukuvuoden viimeinen koe, joten perjantaina käväisen Ikeassa hakemassa lisää laatikoita, jotta voin aloittaa puuhan tosissaan.

No, mimmoinen se talo sitten on? Julkaistavia kuvia minulla ei ole, mutta tässä tulee talo matemaattisessa muodossa :)

3 kerrosta
5 makuuhuonetta
1 avoin keittiö-olohuone
3 kylpyhuonetta
224m² asuinpinta-alaa
3 vaatehuonetta
1 iso autotalli
1200m² tontti
1 sauna
1 kodinhoitohuone
3 varastoa 

Sanomattakin on selvää, että olemme aivan innoissamme. Olemme jo miettineet eri huoneille erilaisia käyttötarkoituksia, varsinkin kellarikerroksessa. Mielessä pyörii niinkin mahtavia sanoja kuin

Kylpylä, Kuntosali, Kotiteatteri,
Leikkihuone, Ompeluhuone

Vaihtoehtoja olisi rajattomasti ja osan näistä suunnitelmista varmasti vuosien varrella toteutammekin. Paria juttua suunnittelemme jo tälle kesälle, muutto ajoittuu sopivasti miehen loman alkuun, mutta muuten ajattelimme alkuun vain maistella ideoita ja odotella mitä tuleman pitää.


Tällaista tänne, nyt pitää jatkaa kokeeseen lukemista, huomenna pitäisi tietää yhtä ja toista sydämestä ja verenkiertoelimistä sekä hengityselimistä ja näiden kaikkien elimien sairauksista. Jo pelkät ruotsinkieliset termit hyppivät silmille, latinasta ja kreikasta puhumattakaan!

Iloista keskiviikkoa!

P.S. Inspiraatiota tulevaan olen hakenut Pinterestistä, omaan profiiliini pääset tästä.

4 comments:

EBBA said...

Jeeeee ihanaa! Onnea vielä<3

Ylva said...

Aivan mahtavaa, onnea uuteen kotiin!! Leikkihuone on varmasti tosi hyvä vaihtoehto yhdeksi huoneeksi. Meilläkin oli sellainen silloin, kun pojat nukkuivat vielä samassa huoneessa.

Yksillä ystävillämme on lasten jumppahuone ikkunattomassa kellarikerroksessa: siellä on ainakin liukumäki, katosta roikkuvat renkaat, keinu ja köysi. Ja muutakin jumppatarviketta pienille. Kovassa käytössä on. :)

Olen kyllä tosi iloinen teidän puolesta! Onnea vielä! :D

Suvi Oksanen said...

Kiiiiiitos <3

Suvi Oksanen said...

Kiitos! Meillä on vielä huoneideat hakusessa, mutta jonkinlainen leikkinurkkaus lapsille on saatava :)

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥