[Pepparspray]: Plumps

8 May 2013

Plumps
 Osui ja upposi. Tämä kevät on mennyt ohi semmoista vauhtia, että ihan hirvittää. Koulu, työharjoittelu ja koulutehtävät haukkaavat aimo osan ajasta ja siinä tiimellyksessä kamera on jäänyt kokonaan koskematta. Eilen kuitenkin korjasin asian, kun lähdettiin lasten kanssa rannalle. Lämpömittari oli reilusti yli +20°C ja me vietimmekin siellä koko päivän. Lapset kahlasivat, Elisa pyysi uinti-lupaa, mutta siihen en sentään vielä suostunut ;)
Kivointa oli kuitenkin kivien ja keppien heitteleminen veteen ja siinä hommassa vierähtikin pitkä tovi. Kotiintuomisiksi oli kaksi väsynyttä lasta ja äidin palanut iho. Aivan ihana päivä!
Tänään on satanut vettä kuin saavista kaatamalla ja näiden kahden päivän yhteistyönä huomasin tänään puiden ja pensaiden jo viherätävän oikein kunnolla. Me ollaan oltu ilta sisällä, pelattu lautapelejä ja katsottu telkkua. Huomenna lapset lähtevät isänsä kanssa faffan luo, minulla edessä työharjoittelua 9-20, ihanat työvuorot ;)


Asuinseutumme kauneus yllättää minut lähes päivittäin. Olen alusta asti ihaillut karuja kallioita ja karikkoisia vesiä. Täällä on ihan uskomattoman kaunista vuodenajasta riippumatta, enkä oikeastaan yllättynyt kun jokin aika sitten luin CNN:n listauksen seitsemännestä sijasta. Taidan olla maininnut asiasta joskus aikaisemminkin, mutta jos olette joskus lukeneet Saariston Lapset-kirjoja, niin tiedätte mitä tarkoitan.

Jospa tämäkin täti tästä ryhdistyisi ja saisi lisää sisältöä tuotettua lähitulevaisuudessa!

Puss o kram,
Suvi

5 comments:

MINNA said...

Kiva, kun bloggasit kuulumisia. Ihastuttavia rantakuvia. Mulla on myös menossa työharjoittelu ja työaika on 8.45-18.15. Päälle matkat ja koko päivä alkaa olla pulkassa. :O) Mukavaa työharjoittelua.

Nene said...

Kauniilta näyttää <3

glenni said...

ihania kuvia! onkin jo päässyt ikävä yllätämään kun en ole sinusta kuullut! :)
ps. mulla on tollanen 365 kuvaa blogi kans: http://365digikuvaa.blogspot.de/

Suvi Oksanen said...

Mulla oli onneks lyhyt matka, autolla ehkä 5 minuuttia ja bussilla 30 minuuttia. Jotenkin oon tykästyny bussimatkustukseen, ihanaa kun saa ihan rauhassa istuskella ja kuunella musiikkia. Harvemmin sitä tulee musiikkia kotona kuunneltua ja meidän auton radio on rikki :/

Suvi Oksanen said...

Täällä on ihan uskomattoman kaunista, joka päivä maisemia ihastelen ja mietin miten onnekas olen, kun saan lapseni täällä kasvattaa :)

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥