[Pepparspray]: (5+4)x2

3 Apr 2012

(5+4)x2

Tässä kotoa työskentelyssä on sekä hyviä, että huonoja puolia.
Huonoihin lukeutuvat ainakin tauot. Mitään varsinaisia taukoja ei tule pidettyä. Lounastauko kuluu kotitöiden merkeissä, kahvia en edes juo, mutta kahvitauolla voi vaikka täyttää pyykkioneen.
Hyviä puolia on tietysti se, että voi löhötä sohvalla verkkarit jalassa ja korvata lounaan juustonaksuilla ilman, että kukaan pyörittelee silmiään ruokavaliollesi. Ja toisaalta, kun odottaa kuvien latautumista ehtii tyhjentää astiakoneen. Ja kun ohjelma jumittaa, voi pyyhkiä pölyt olohuoneesta. Ja kun sitä tekstiä ei asiakkaalta kuulu, voi vaikka imuroida koko kodin. Ja pestä pari ikkunaa.


Tuntuu, että tämä liikunnan aloittaminen on antanut uutta puhtia. Juoksu etenee ohjelman mukaan, eilen latasin Sports Trackerin puhelimeen. Lisäsin käsin tähän saakka suoritetut lenkit, tänään pääsee ohjelma tosi toimiin. Ja niin pääsen muuten minäkin! Edessä on 5 minuutin kävelyn päälle 4 minuutin juoksuosuus. Ja sama kotiinpäin. Pelottaa jo valmiiksi kun tuo 5+2:n viimeinen pyrähdys on ollut ihan tappotouhua.

Jotain edistystä on kyllä tapahtunut. Se ensimmäinen juoksuosuus tuntuu vähän helpommalle. Tai siinä tulee ensin sellainen "En kyllä jaksa enää metriäkään"-vaihe, mutta se menee ohi. Ja vaikka se loppupyrähdys tuntuu edelleen yhtä rankalta kuin ensimmäisenä päivänä, on treenistä palautuminen kuitenkin nopeutunut jonkun verran.
Homma tuntuu edelleen ihan kivalta, mielelläni olen lähtenyt lenkille joka päivä. Edistymistäni (ja takapakkeja) voitte seurata täältä.

Aurinkoisia päiviä sinnekin, Suomessa taitaa olla aika lumiset tunnelmat. Täälläkin on ilmat viilenneet, tänään mittarissa vain +5°C ja loppuviikko näyttää samoja lukemia. Aurinko kuitenkin paistaa kirkkaalta taivaalta. Ensi viikolle on kuitenkin luvassa lämpimämpää, sitä odotellessa!


No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥