[Pepparspray]: Itku tuli

20 Jan 2012

Itku tuli

Tässä syy tämän viikon hiljaisuuteen.
Yli neljän vuoden etsintämme on ohi.
Unelma talomme löytyi.
 


Tänään allekirjoitettiin paperit, odotellaan vielä ensi viikolla tapahtuvaa kuntotarkastusta. Jos kaikki on niin kuin pitää, irtisanomme nykyisen asuntomme ja aloitamme pakkauksen.
Muutto tapahtuu maaliskuun aikana, viimeistään 1. huhtikuuta. Se on elämäni 15. muutto.

155m2, 6 huonetta ja keittiö, kaksi kylpyhuonetta, kodinhoitohuone ja autotalli. Yksikerroksinen. Sisätilat remontoitu vuonna 2009 toista kylpyhuonetta lukuunottamatta. Kalliolämpöpumppu, lattialämmitys koko alalta, autotallia myöten. 841m2 tontti.

Talo sijaitsee juuri sellaisella alueella, jonne halusimmekin. Välimatkat ovat lyhyet: kauppa 300m, ala-aste 400m, päiväkoti 500m, fammu 400m, kaksi uimarantaa kilometrin säteellä. Jäähalli, huoltoasema ja veneranta 2km, faffa ja yläaste 2,5km.

Se on  t ä y d e l l i n e n

Eilisestä saakka olen hymyillyt kestohymyä. Posket ovat kipeänä. Tekisi mieli vain hyppiä ja pomppia. Tai selata nettikauppoja ja suunnitella.

Ja niitä suunnitelmia on. Luvassa on ulkoverhoilua, kylppäriremppaa, keittiötäkin pitäisi laajentaa. Rakentaa terassi tai pari. Lapset tarvitsevat ehdottomasti leikkimökin. Ja liukumäen. Ja hiekkalaatikon ja ja jajaja!
Mutta ensin pitää saada se kuntotarkastus alta pois.

Jännäillään ensi viikkoon!

4 comments:

EBBA said...

LikeLikeLikeLikeLike !

Mari said...

Onnittelut! Muistan tuon onnen tunteen reilun vuoden takaa, itse etsimme omaa taloamme reilut 2v ja sitten löysimme sen.
Pohja näyttää tosi kivalta ja toimivalta, ihana tuo avoin oh+rt+k. :)
Ja sijainti kuulostaa erityisen upealta kun kaikki on niin hyvän matkan päässä!

Pidä vain hymysi, toivotaan että kuntotarkastuskin lupaa hyvää!

Suvie said...

Kiitos! Pohjassa yhdistyy juuri ne asiat joita toivoinkin: yksikerros, vanhempien makuuhuone erillään lastenhuoneista (lapset varmaan kiittävät teini-iässä ;), avoin keittiö-olohuoneratkaisu (tarkoituksemme on vielä laajentaa keittiötä poistamalla viereinen makuuhuone, sitten joskus..) kaksi kylpyhuonetta, KODINHOITOHUONE! (ehkä eniten kaipaamani asia!)
Tuntuu kyllä niin hyvältä, en ole malttanut olla suunnittelematta jo värimaailmaa ja sohvan paikkaa :)

Sonja said...

Tosi kivannäkönen ! :) Muuttokuume vaan pahenee täällä !

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥