[Pepparspray]: TAAS JATKETAAN..

23 May 2009

TAAS JATKETAAN..

Jäänyt vähälle huomiolle blogi. Isukki tuli kotia ja me tytöthän olemme nauttineet. Samalla ollaan juostu niin gynekologian ensiavussa kuin ihan yleis-ensiavussakin kylki- ja rintakipujen vuoksi. Vauvalla kuitenkin kaikki hyvin, hengittäminen sattuu, vain selällään makaaminen on kivutonta. Tietoa ei ole mistä moinen johtui, alkaa kuitenkin pikkuhiljaa helpottamaan.

Tänään sitten päiväuniaikaan tämä mamma lähti kiertämään taas kerran paikalliset kirpputorit ja kierrätyskeskuksen. Mukaan tarttui jos jonkinmoista kangasta ja niistähän piti päästä heti ompelemaan. Speissilään olisi menossa ainakin pari kesähattua ja onnistumisprosentista riippuen, ehkä myös parit vakosamettiset bermudat. Ensimmäiset ovat jo työn alla, pieniä korjailuja vailla. En ole aiemmin ommellut vakosamettia, mutta hyvinhän tuo näytti sujuvan, pienestä nukan levityksestä huolimatta.



Tykästyin kovin Elisan yhteen sinikukalliseen kesäpaitaan ja ajattelin tehdä muitakin sinisen sävyisiä kesävaatteita, näyttävät jotenki paljon raikkaammilta kuin nuo vaaleanpunaiset. Samaisesta paidasta otin sitten kaavaa tänään valmistuneeseen tunikaan. Tämä sopii varmaankin aiemmin ompelemieni valkoisten bermuda-housujen kanssa.





No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥