[Pepparspray]: Joululahjavinkki lapsille

4 Dec 2013

Joululahjavinkki lapsille

Täällä kiertää koululaiset lokakuussa joululehden kanssa. Joululehti on eräänlainen katalogi, josta halukkaat voivat tilata erilaista tavaraa; aina keittiöesineistä elokuviin ja leluihin. Käsittääkseni tällä kartutetaan luokan retkikassaa.
Olemme viimeksi tilanneet jotain vielä Suomessa asuessamme, mutta tänä vuonna ovemme taakse lehden kanssa ilmestyi Elisan koulukummi, emmekä raaskineet kieltäytyä. Tilasimme Elisalle DVD-elokuvan ja Willalle paperilennokkikirjan. (Paperilennokkikirjasta meillä oli ennestään jo kokemuksia, kirjoitinkin niistä täällä.)
Tämä tänään saapunut kirja on vähän pienempi kooltaan ja paperi on ohuempaa sekä mattapintaista.
Papereita on kymmeniä eri kuvioisia ja taittelumalleja neljä. Mallit ovat yksinkertaisempia kuin aikaisemmassa kirjassamme ja ohuempi paperi teki taittelemisesta helpompaa. Itse taittelin kirjaimmellisesti vasemmalla kädellä, kun autoin lapsia ja oikea käsi työsti samalla jauhelihapihvitaikinaa ;)
Edit: Näiden tekemiseen ei myöskään tarvita saksia niin kuin aikaisemman kirjan kanssa!

Perjantaina on luvassa vähän jouluisempaa askartelua kun muutama ystäväni lapsineen saapuu meille askartelemaan. Luvassa on glögiä, pipareita ja joululauluja. Ja kun kahdeksan 1-6 vuotiasta toimii saksien kanssa, on luvassa varmasti myös muutamat sydämentykytykset!

Nyt minä jatkan Willan Angry Birds pipon viimeistelyä ja avaan telkkarista Animal Planetin.
Huomiseen!

1 comment:

emmi said...

Mun äidillä on kanssa ollut lapsille tuollainen lennokkikirja ja siitä on kaikki lapset tykänneet tosi paljon. Täytyy pitää tämä mielessä :) Hyviä askarteluhetkiä :)

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥