[Pepparspray]: Torsdagar

21 Nov 2013

Torsdagar


Torstaisin syödään pikaruokaa. Jotain minkä valmistamiseen menee korkeintaan 30 minuuttia. Tänään se oli tacoja. Me syödään yhdessä, koko perhe, joka päivä. Poikkeuksia on harvoin.

Suoraan ruokapöydästä lähtee Elisa isänsä kanssa jäähallille. Elokuussa alkaneet luisteluharjoitukset tekivät ennen niin leppoisista torstai-illoistamme hyvinkin aktiivisia. Willakin aloitti, mutta kaksien harjoitusten jälkeen totesimme, että saa odottaa vielä, ensi vuonna sitten suoraan jääkiekko-kouluun.
Vähän harmittaa, ettei täällä jäädytetä ulkokenttiä kun jäähallin yleisöluistelukin on vain viikonloppuisin, kaksi tuntia kumpanakin päivänä. Siellä ollaankin vietetty viikonloppu-iltapäivät melkein joka viikko.

Minä pääsin lenkille miehen ja Elisan palattua. Palattuani olivat lapset iltapalalla ja suihkun jälkeen ehdin vielä mukaan kuuntelemaan iltasatua.
Pikainen siivouskierros, tavarat paikoilleen ja astiakoneen täyttö. Hiukan ennen yhdeksää lähtee mies kavereineen pelaamaan sählyä. Suurimmalla osalla kavereista on myös pieniä lapsia, joten tuo 21-22:20 halliaika on aivan täydellinen. Muidenkin kotona suhtaudutaan pelaamiseen varmasti huomattavasti myönteisimmin, kun mies on ensin auttamassa lapset nukkumaan ;)


 Maidottomia ja munattomia kuppikakkuja tiistailta.


Huomiselle on luvassa vapaa-päivä lapsillekin, päivällä siivotaan ja illalla on luvassa jo perinteeksi muodostunut  lautapeli-ilta. Elämä alkaa löytää taas ne tutut rytmit ja rutiini-ihmisenä tunnen ihanaa rauhallisuutta. Tästä on hyvä startata joulun odotukseen!

Hyvää loppuviikkoa!

No comments:

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥