[Pepparspray]: Hengissä ollaan!

14 Jan 2013

Hengissä ollaan!

Pahoittelut, bloggaustauko venähtikin pidemmäksi kuin oli alunperin mielessä, mutta täällä ollaan taas!

Joulun alla tuli puheeksi lastenhuone ja sen ylläpito; kahdet lelut yhdessä huoneessa sai aikaan hirmuisen kaaoksen jo parin minuutin sisällä heräämisestä. Mietittiin josko omat huoneet auttaisivat asiaa. Uudenvuoden päivänä pyöriteltiinkin jo huonekaluja ja lapset saivat omat huoneensa; Elisa siirtyi meidän makuuhuoneeseen ja Willa askarteluhuoneeseen. Me siirryimme lasten vanhaan huoneeseen. Ja voi tätä tilan tuntua!
Eniten olen tietysti itsekkäästi innoissani meidän makuuhuoneesta. Ihanaa kun on tilaa kävellä sängyn ympärillä. Kun makuuhuoneeseen mahtuu muutakin kuin sänky!
Tänne siirsimme myös askarteluhuoneesta pöydän, joka toimii tietokone-, ompelu-, askartelu-, maalaus-,ja piirrustuspöytänä vuoronperään. Tilaa jäi vielä pukeutumispöydälle MALM-lipastoiden muodossa. Tykkään!


Lastenhuoneista otan parempia kuvia paremmalla ajalla; ainakin Elisan huoneen seinät olemme vielä suunnitelleet maalaavamme.
Tällaista tänne, kohta lähdetään Elisan kanssa voimisteluhallille.

Terkuin,
Suvi

3 comments:

MINNA said...

Muistan kyllä tuon tunteen, kun lapset muuttivat omiin huoneisiinsa. Sitä ennen meidän makkarissa oli kerrossänky ja kaikki lasten lelut. Nyt on mukavan tilavaa :O) Jään odottamaan kuvia lasten huoneista.

glenni said...

no tuo on kyllä todella kivannäköinen huone!

Ylva said...

Vau! Teillä on ollut siellä mukavaa myllerrystä. :)

Minäkin jään odottelemaan kuvia lastenhuoneista... Onnenhetkiä tälle vuodelle toivotellen!

Ylva

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥