[Pepparspray]: Villaa ylle

28 Feb 2012

Villaa ylleKipeillään aikuisten kesken.
Tämä on jotain mahataudin ja flunssan sekoitusta.
Lapset ovat täysin kunnossa ja tämä päivä veikin meidän voimat aivan täysin. Huomenna, jos oma oloni sallii, vien molemmat muutamaksi tunniksi päiväkotiin.

Helmikuun valokuvausvinkki siirtynee ensi kuun puolelle, jollei jotain tramaattista tervehtymistä tapahdu huomiseen mennessä. 
On se kumma, miten itse on ihan puoli kuollut kun lämpö nousee 37,5°C ja kun lapset vielä yrittävät leikkiä 40°C kuumeessa, hullua!


Kamalinta tässä tietysti on tuon miehen sairastelu.
Se kun on taas niiiiiiiiiin kipeä.
Miesflunssa on sitten tappava tauti ;)


4 comments:

glenni said...

totta turiset - miehet ei kestä mitään sairauksia ;)

jarna said...

Juu, mulla kans menee ihan taju veks, jos kuumetta on vähänkin. Oma ruumiinlämpöni on +36c pintaan, usein allekin, joten aika iso lämpötilan nousu on sinne +37,5. Lasten elimistö sopeutuu kaikkeen niin helposti, se on mahtavaa ja juuri luonnon luoman systeemin hienoutta. Vanhukset ovat heikoimpia, evoluution mukaan heistä ei ole enää niin väliä, mutta lapsissa on toivo ja tulevaisuus. Julmaa, mutta niin se vaan on evoluutioteoriassa.

Paranemisia sinne!

Suvie said...

Oma ruumiinlämpöni on myös +36,5, nyt kuume nousi korkeimmillaan +38,5 ja olin kyllä sellaisessa horroksessa, että oksat pois!
Keskiviikkona makasin ensin 9-14 houraillen sohvalla, papan tuotuta lapset 14:30 sain pidettyä itseni hereillä 16:30 saakka.

Näinhän se valitettavasti on, vaikka omasta mielestä huumehöperöinen lapsi kainalossa sohvalla on ehkä ihaninta, harvemmin nuo kun paikoillaan muuten istuu.
Kiitos, nyt ollaan onneksi jo terveiden kirjoissa, mitä nyt Willan nenä alkoi juuri vuotaa, mutta toivottavasti selvittiin nyt näin "vähällä".

Suvie said...

Ei todellakaan, pienikin nuha niin ollaan jo vuoteen omia. Totesihan tuo tiistaina, että mahdanko tästä hengissä selvitä. "Haista huilu, 37,6 kuumeessas", totesin 38,5 kuumehöyryissäni sohvalta :D

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥