[Pepparspray]: Tuulta etsimässä • Looking for the wind

11 Aug 2011

Tuulta etsimässä • Looking for the wind4 comments:

KESÄN LAPSI said...

Ihania kuvia! Oikein voin tuntea tuulen ja haistaa meran. Aallot ovat kauniita veneen keulan halkomalla pinnalla.
Edelliseen kirjoitukseen piti kirjoittaa, etten ole koskaan kokeillut ravustusta. Kuvista päätellen se on mukavan rentoa puuhaa.
Ihania kesäjuttuja molemmat!

glenni said...

täytyy vaan ihailla näitä sun kuvia - kauniita!

Kikka said...

Kiva kun taas päivität, kuviasi on ilo katsella!

Kauniit hetket olet näihinkin taltioinut.

Suvi. said...

Kiitos ihanat <3

Itse olen lapsena ollut asuntovaunu-lomailija, veneilystä kokemusta ei juurikaan ole ja tänne muuton myötä... olen rakastunut! Aivan ihanaa puuhaa! Kun lapset vielä vähän kasvavat, ehkä jo ensi kesänä, siitä tulee vieläkin nautittavampaa :)

Rapujen onkiminen on toinen asia, jota en myöskään ole aiemmin kokenut. Täällä se on ihan normaalia kesäpuuhastelua, uimarannoilla näkee paljon lapsia onkineen, haaveineen ja sankoineen. Kaupoissa myydään pieniä "pilkkivapoja", joissa on koukun sijaan päässä pyykkipoika, siihen kuuluu kiinnittää simpukka. Meidän pappa ei sellaisista välitä, hän tekee niin kuin on tehnyt pikkupojasta saakka, naru kuin naru ja siihen päähän ihan tavallinen pyykkipoika :)
Hän on tänä kesänä esitellyt Elisalle parhaat rapupaikat, kertonut juttuja omasta lapsuudestaan ja minusta on niiiiiin ihana kuunnella!

Tiedättekö kirjat Saariston Lapset? Itse luin/katsoin pikku Ninnin toilauksia lapsena ja mietin miten huisin kivaa niillä aina oli. No, nyt voin tarjoita kaiken sen omille lapsilleni ja ihan pikkuisen elää sitä unelmaa samalla itsekin :)

Kikka: Kesäloma on ohi, toivottavasti saan pidettyä tahtia yllä!
Ainakin voisin parantaa tapani ja ihan oikeasti kommentoida toistenkin blogeja. Seuraan moniamonia blogeja(jokaisen teidänkin ;)) google syötteenlukijan kautta, ja jotenkin se kommentointi aina jää. Ja jää. Ja jää.
Lupaus itselleni: Tämän syksyn aikana otan itseäni niskasta kiinni tässä(kin!) asiassa!

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥