[Pepparspray]: ANTEEKSI SALAISENI!

21 Feb 2011

ANTEEKSI SALAISENI!

Unohdin niin tyystin blogata saapuneesta paketista!!
Se tuli jo varmaan kuukausi sitten ja syy siihen, että unohdin on se, että se tuli taas niiiiiiiiin tarpeeseen kun olla ja voi!


Torstai-iltapäivä. Haettuani Elisan päiväkodista, molemmat lapset huusivat kuin syötävät autolle päästessäni. Pappa oli ilmoittanut jäävänsä ylitöihin. "Ja pas**t", ajattelin ja kurvasin kotimatkalla mäkkärin kautta. Taiteillessani autosta lapsia, päiväkotireppua, hoitolaukkua ja niitä mäkkärin pussukoita kirosin taas. Tämä ei niin ollut minun päiväni.
Kurkkasin postilaatikkoon ja siellä oli paketti. P-A-K-E-T-T-I!
Elisa alkoi huutaa, että haluaa avata sen ihan siinä paikassa heti nyt äkkiä. Äidin Kenraali-Majuri-komento kaikui ja lapsi lähti raivokirkuen nousemaan portaita.
Kotona istutin lapset pöydän ääreen ja jaoin ruuan, Willalle kaapista purkkiruokaa.
Syödessämme avasin paketin ja itku tuli. Paketti tuli taas niiiiiiin oikeaan aikaan. Juuri oikeana päivänä.
Lasten saatua syödyksi laitoin paketista tulleen Viidakkovekara Juuso-dvd:n pyörimään. Itse istuin keittiönpöydän ääreen ja nautin hiljaisuudesta, uutta Meidän Perhe-lehteä selaten ja suklaata syöden.
Ihana hetki, ensimmäisen kerran koko päivänä sain hengittää syvään ja vain olla. Ihan pienen hetken vain, mutta se teki ihmeitä.
Paketissa oli myös kirja, jota luettiin monena iltana iltasaduksi. Ja ihania silitysmerkkejä!! En ole vielä raaskinut mihinkään valmiiseen vaatteeseen silitellä, odottelen ompelu-inspiraatiota.
Tässä yritän nyt miettiä, mitä muuta siellä oli. Mutta paketti tuli tosiaan niin tarpeeseen, että mitään yhteiskuvaa en ehtinyt ottaa, ompelumerkeistä ja niiiin, tarroista, otan kuvia, kun ne löytävät paikkansa.

Kiitos salaiseni!
♥•♥•♥

2 comments:

Ylva said...

Suvi, sulle on jotain mun blogissa. Ota vastaan halien kera! :D

Anonymous said...

Blogissani on sinulle palkinto :)

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥