[Pepparspray]: LABEL MAKER ♥

31 Oct 2010

LABEL MAKER ♥

Tykkään kun tavaroilla on oma paikkansa ja että, ne ovat omalla paikallaan. On ihanaa kun voi kiireessäkin hakea jotain, tietäen tasan tarkkaan missä kyseinen asia kodissamme sijaitsee. Itse tiedän, mihin kaikki kuuluu ja mistä ne löytää, olenhan itse paikan päättänyt ja tavarat paikoilleen laittanu miljoonia kertoja.
Näin ei kuitenkaan ole papan kohdalla. Suurin ongelma ovat lasten vaatteet. Minä kun kuulemma vaihdan vaatteiden paikkoja kokoajan. Asiahan ei näin ole, mutta ilmeisesti paikan vaihtamiseksi riittää se, että se sama t-paita ei ole aina siinä päälimmäisenä.
Ollessamme Suomessa, pappa soitti ja kyseli mille hyllylle laitetaan Elisan pitkähihainen t-paita. Entäs Willan housut? No, bodyt sitten? Menevätkö Elisan farkut ja collegehousut samaan laatikkoon? Entä minun toppini, ripustetaanko ne paitojen tapaan henkarille vai viikataanko ne laatikkoon?
Luovutin. Käskin laittaa mihin parhaaksi katsoo, järjestäisin ne meidän tultuamme.
Lainasin vanhemmiltani labelmakerin, tarramerkkauskoneen. Ja minähän merkkasin. Kävin läpi kaikki kaapit, kaikki laatikot, hyllyt ja pussukat.
*klick klick klick... trrrrrrrrr..naps. klick klick klick... trrrrrr.. naps*
Ja niin on koko koti kategorioitu. Tarrat ovat piilossa, ne eivät näy ulospäin. Mutta jos tietää edes mihin kaappiin kyseinen tavara tai vaate kuuluu, pääsee jo aika pitkälle.
Ehkä pappakin nyt osaa.


 Laatikoiden reunat kaareutuivat,
tarrat eivät pysyneet kaarevasta kohdasta kiinni.
Lisäsin pienen pätkän teippiä.

2 comments:

Anonymous said...

Oi, kuullostaa niin tutulta. Meilla on sama juttu jos mies laittaa lasten vaatteet kaappeihin, etta vaatteet ovat ihan miten sattuu t-paidat yopaitojen kanssa samassa pinossa yms ja joskus on jopa lasten vaatteet menneet sekaisin :-O
En voi ymmartaa miksi ei voi katsoa mita missakin pinossa on ja sita mukaan laittaa vaatteet kaappiin :-/ Useinmiten se on sitten helpompi laittaa itse, kuin jarjestella uudelleen miehen perassa XD

Siilis said...

meillä mies ei laita vaatteita kaappiin. ottaa kyllä ja yleensä väärästä kaapista väärälle pojalle :D

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥