[Pepparspray]: SOLITIMER

22 Aug 2010

SOLITIMER

Huutoa, kuikuttelua, kitisemistä ja känkkäränkkää. Joka ikinen ilta. Elisa ei halua pestä hampaita, ei mennä nukkumaan, haluaa katsoa telkkaria, ei halua syödä puuroaan. Esimerkkejä on vaikka kuinka monta. Illat ovat yhtä huutoa ja raivoa.
Löysin Solitimerin.

 Sivulta pimittua:

Monta eri käyttömahdollisuutta

 • Leikki-ikäisten lasten siirtymävaiheongelmien helpottaminen – ei enää kiirettä ja kiukuttelua päiväkotiaamuina tai nukkumaan mentäessä
 • Alakoululaisten aamut, iltapäivät sekä loma-ajat vanhempien ollessa töissä
 • Illat ja viikonloput, jos vanhemmat ovat esim. vuorotyössä
 • Erityistarpeisten lasten (esim. ADHD tai Asperger) päivärytmin tukeminen


  Aiemmin aikaa aamuisin oli aina liian vähän, nyt miltei päinvastoin. Mikä ero! Känkkäränkästä on kuoriutunut miltei Yllytyshullu, joka kokee aamutoimet leikkimielisenä kilpailuna. Suosittelemme ohjelmaa lämpimästi."
  Janna Gerkman, Parainen (tyttö 6 v.)

  "SoliTimer on kyllä ihan mahtava! Meidän lapset joka ikinen päiväkotiaamu vinkuivat, että: "miks aina pitää pestä hampaat, pukea päälle, tehdä sitä ja tehdä tätä...". Käyttäessään SoliTimeria he juoksevat innostuneina kohti seuraavaa "tehtävää", eikä yhtään MIKS AINA kysymystä tule aamutoimien aikana :)"
  Marjo Pekkinen, Järvenpää (pojat 6 ja 4 v.)

  "Iltatoimet tytön kanssa olivat melkoista venkoilua. Ennen yöpuvun laittoa piti pomppia kämppä vähintään kolmeen kertaan ympäri. Ja ennen hampaiden pesua sama uudelleen ja lopuksi vielä vähän kaikkea muuta. Nyt tyttö hihkuu tehtävästä toiseen ja naureskelee ohjelman hassuille animaatioille. Ohjelman avulla nukkumaanmeno hoituu nyt ajallaan! Tyttö oppi myös nopeasti hahmottamaan tehtävien pituuden minuuttipallojen määrästä"
  Miia Mäkelä, Pornainen (tyttö 4 v.)Tänään kokeillaan. Elisa ei edes malttaisi syödä kun vain tuijottaisi koska kello herää ja kertoo mitä tehdä. Ensimmäisen kerran se herää tänään klo 19:00, ilmoittaakseen lastenohjelma tuokiosta. Tämän jälkeen se kertoo iltapuurosta, hammaspesusta, iltasadusta ja nukkumaan menosta. Katsotaan miten käy. Kerron huomenna.

1 comment:

Jonna said...

Kiitti vinkistä! tätä meidänkin on ihan PAKKO kokeilla!

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥