[Pepparspray]: SYÖTTÖTUOLI ASIAA

23 Jun 2010

SYÖTTÖTUOLI ASIAA

Törmäsin tuttavani syöttötuoli pohdiskeluihin facebookissa. Hän suunnitteli Mamas&Paps:n Prima Pappa-tuolia. Saimme kyseisen tuolin Willalle ja en kyllä löytänyt tuolista mitään hyvää. Säätöjä löytyy toki, tuolin saa varmasti 50 erilaiseen asentoon. Mutta onko se todella tarpeellista syöttötuolille? Tuoli vie paljon tilaa eikä istunut kunnolla keittiönpöytämme ääreen.

Elisalle aikoinaan toivoin Stokken Tripp Trappia. Emme sitä saaneet, vaan saimme "halpisversion." Mistä olen todella kiitollinen! Anoppini toi meille MiniMe:n Carlo syöttötuolin, jota tätä nykyä kutsun "parempikuintripptrapp". Ja miksi näin? TrippTrappin sivuilla lukee, että tuolissa ei ole pöytälevyä, jotta voit toivottaa lapsesi tervetulleeksi koko perheen ruokailuun. Meidän keittiön pöytämme on erittäin korkea, lapsi näkisi ylimmällä istuinasennolla ehkä juuri ja juuri pöydän yli. Prima Pappassa on toki pöytälevy, mutta se on irrtoitettava kokonaan jos sitä ei sillä hetkellä tarvitse. Ja taas on yksi ylimääräinen esine keittiössä pyörimässä.

Carlo yhdistää nämä kaksi. Pöytälevy on ja jollei sitä tarvitse sen voi kääntää roikkumaan tuolin taakse. Sen saa sieltä taas nopeasti käännettyä takaisin jos tarvetta ilmenee. Sivuilla on pienet napit joiden alle pöytälevy lukitaan, ettei lapsi saa sitä nostettua. Erittäin kätevää!
Tuolin kasvaa TrippTrappin tavoin lapsen mukana; istuinosan ja jalkatuken korkeutta voi säätää ja tukikaaren ja pöytälevyn saa irroitettua kun lapsi ei niitä enää tarvitse.

Tätä tuolia ei ilmeisesti kuitenkaan saa vielä Suomesta, (eli jälleenmyyjille huomio!) mutta ruotsalaisista nettikaupoista kyllä löytyy ihan googlettamalla Mini Me Carlo matstol. Tuolia löytyy puunvärisenä ja valkopestynä. Hinta pyörii 120e (1140kr) kieppeillä. 


1 comment:

ellieliina said...

Makea tuoli! Vohkin yhden kuvan omaan blogiini, ilmoita jos tämä ei käy. En löytänyt kyseistä tuolia nettikaupasta, kaikkialla loppuunmyyty :/ Löysin onneksi Mamas&Papas -merkkisen Yoyo-tuolin.

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥