[Pepparspray]: ÄLLÖTYS VAROITUS

26 Mar 2010

ÄLLÖTYS VAROITUS


Hengissä ollaan!
On vain ollut kiirusta. Ensin Willan ristiäiset, sitten Suomen-reissu ja sieltä palattua olemme sairastelleet vuorotahtiin, yhdessä, erikseen ja limittäin. Tässä tämän hetkinen check-lista:

3x silmätulehdus.....................................................
1x korvatulehdus....................................................
1x poskiontelontulehdus........................................
2x yleistä tukkoisuutta...........................................
1x kunnon flunssa....................................................
2x pientä köhää......................................................
1x kolmen viikon keuhkoja ravisteleva yskä.........
2x kuumetta.............................................................


Ironiseksi asian tekee se, että vain minä ja lapset ollaan sairastettu. Mies, joka yleensä kerää kaikki pöpöt, on ollut terve kuin pukki. Ja siitähän tuo jaksaakin huomautella.
Tällä hetkellä isointa osaa näyttelee oma poskiontelontulehdukseni ja yskäni. Sekä Willan silmätulehdus. Minulla ja Elisalla on se myöskin, muttei läheskään niin rajuna kuin pojalla. Tiistain päiväunien jälkeen odotti tällainen näky: Nyt silmät ovat jo aavistuksen verran paremmat. Silmätippoja kolmen tunnin välein. Koko poppoolle. Elisa haluaa auttaa, pitää Willan päästä kiinni minun raottaessa silmiä. Tämän jälkeen odottaa mitä huvittavin näky: Elisa pitelee omaa päätään, minun raottaessa hänen silmiään. Äidin pikku apulainen
Tänään sain antibiootit, ehkä viikonloppuna jo helpottaa. "Onnekseni" Elisakin on kipeänä, tässä tilassa en jaksaisi yhtään ylienergistä lasta. Tuijottelee kanssani piirrettyä sohvalla ja pikkuveljen kiusaaminenkin on nyt jäänyt vähemmälle. Miehellä on niin kiire töissä, ettei voi olla pois. Ei kuitenkaan jää ylitöihin, vaikka siihenkin olisi kuulemma tarve.
Pyykit odottavat pesijäänsä, astiat kertyvät tiskipöydälle. Mies oli kuitenkin siivonnut tänään illalla, minun istuessani päivystyksessä kolme tuntia. Vihdoin lääkärin luo päästyäni, hän kysyi tarvitsenko sairauslomaa. Tottahan toki, mutta millä kaavakkeella anotaan sairauslomaa Äitiydestä?


P.S. Kiitos kommenteista, vastailen niihin heti kun olo helpottaa.


7 comments:

Sani said...

Voi ei :(. Sairastelu kaikessa muodossa on ikävää. Oikein paljon paranemisia sinne teille!!!

Lensku said...

Voi... Paljon paranemisia koko perheelle. Kyllä teitä on nyt koeteltu :( Täällä jyllää nyt jokavuotinen ihana norovirus joka paikassa. Ei oo herkkuu nää keväänalut!

jarna said...

Hui hui mikä näky! Kyllä siinä jo säikähtää!
Pikaista paranemista teille!

Sarvinainen said...

Hui minkälainen silmätulehdus pikkuisella :(

Kristiina said...

Onpa harmillista tuo sairastelu,mutta niin se oli meilläkin kun vanhimmat lapset olivat pieniä. Aina jotain ja aina lääkärissä ja aina antibioottikuuria.

Tiina said...

voi kurjuus. :(
pikaista paranemista!

HIIRIEMO said...

Aika hurja silmätulehdus, toivottavasti jo helpottanut! Meillä nuorimmaisella oli elämänsä ensimmäiset 15 kuukautta krooninen silmätulehdus, kun kyynelkanava oli syntymästä lähtien tukossa.

Voimia!

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥