[Pepparspray]: AMPPARIHOUSUT

25 Sep 2009

AMPPARIHOUSUT

Ompelu-inspiraatio on ollut täysin kadoksissa viime aikoina. Jotain olen saanut valmiiksi, mutta en ole jaksanut ottaa kuvia, jotkut ovat vielä kesken ja suurinosa vielä päänsisällä hautumassa. Ideoita olisi, mutta energiaa niiden toteuttamiseen ei ole ollut.
Nyt kuitenkin EBBA:n ompelemista housuista innostuneena kokeilin ommella collegea. Elämäni ensimmäistä kertaa. Ei se kovin vaikeaa ollut, mutta ommel ei kyllä mene ihan raidalleen. Onneksi housuissa on kuminauhat vyötäröllä ja lahkeissa, joten pienet virheet jäävät ryppyihin piiloon.Kummitätini lähetti äidilleni kassillisen kankaita kuullessaan ompelu-innostuksestani. Tämä ihanuus löytyi sieltä. Vaaleanpunaisen mekon kanssa ne tuskin sopivat, mutta ehkä vastaan tulee vielä kangas, josta saan tehtyä housuihin passaavan paidan.

En silti ole vielä ihan varma, onko tämä retroilu meidän juttumme. Ihmettelen housuja ensin jonkun aikaa ja ilmoitan sitten. Tykkään kyllä retrovaatteista, mutta jotenkin ne näyttävät oudolta Elisan päällä. Ehkä se on vaan tottumiskysymys; näyttihän tuo vähän aikaa sitten oudolta housuissakin...

2 comments:

suskunen said...

Leokin haluaa ampparihousut <3

EBBA said...

Me likey !

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥