[Pepparspray]: TILDAILUA

3 Aug 2009

TILDAILUA

Kävimme perjantaina ostoksilla Uddevallassa. Askarteluliikkeestä löysin Tildas Hus-kirjan, hintaan 199kr (kuulemma Suomen Sinopeerissä samainen kirja jopa 68 euroa!!) No, hetihän sitä piti aloittaa ku kotiin päästiin. Ihan Ensimmäinen Tilda-nukkeni meni tuliaisiksi Meja-prinsessalle, jonka luona vierailimme lauantaina. Sunnuntaina valmistui pari tohveleita, sekä laatikoita. Tänään vielä pari laatikkoa ja ehkä vielä huomenna tohvelit... Kyllä, koukussa ollaan ja pahasti. Ohjeet ovat erittäin yksinkertaisia ja helppo ymmärtää pelkkien kuvien perusteella (kirja on norjankielinen). Englanniksi kyseinen kirja löytyy nimellä Sew Pretty Homestyle.
Yritän löytää Suomesta lisää Tilda-kirjoja, mutta jos hinnat todellakin ovat tuota 68 euron luokkaa, niin ostan suosiolla täältä norjan- ja ruotsinkielisiä!
Suomeen lähdemme keskiviikkona, sopivasti juuri Helsinki-Vantaan muutoksen avajaispäivänä, kun meillä on vaihtoaikaa vain 30 minuuttia, normaalin tunnin sijaan. Vaihtojen pitäisi olla sujuvampia muutoksen jälkeen, joten toivotaan parasta.


Elisa nimesi nuken MiiMiiksi.
Huono kuva, mutta eiköhän tuosta saa idean selville.


Laatikoita vessaan.


Laatikoita Elisan tavaroille.


Tossut kokoa 39.
Seuraavien kaavan meinaan skaalata Elisan kokoon.

6 comments:

jarna said...

Onpa hienoja luomuksia! Erityisesti tykkään koreista.

Tiina said...

Hienoja!
Meillä on yksi Tilda-kirja, Unelmakerhosta tilattu muutamalla eurolla. Vielä on kaikki kokeilematta, vaikka useasti olen aikonut.

Kristiina said...

Hyvin näyttää onnistuneen Tilda-ompelukset. Tossuja en saanut itse koskaan valmiiksi...mutta rasioita tehtiin myös vahakankaasta ja laitettiin vuoreksi vanulevyä ja ne on tosi hyviä vessaan ja kylppäriin. Vahakangas ommeltiin pyöröpaininjalalla tietty(meillä töissä ommellaan nahkaa). Pupujusseja on tullut ommeltua ja enkeleitä...Mulla on kaikki Tilda-kirjat ,olen aivan hulluina niihin ,mutta olen tosi kämmäri...

Niinu said...

Vähän jotain erilaista tildailua noi tossut:)
Mitä laitoit pohjiksi?Vai onko ihan kangasta?

Prinsessa Pieni said...

Ihania ♥ Mä niin tykkään Tildasta, vaikka harvemmin sitä toteutan. Nuo laatikot ja tossut on niin söpöt! Mä haluan kanssa :D

Anonymous said...

Ei kannata Tilda-kirjoja Sinooperista ostaa, varmasti saa maksaa. Kirjakaupoissa vähän halvempia ja unelmakerhossa ainakin vielä edullisemmin. Saa varmasti myös nettikirjakaupoista halvemmalla.

Post a Comment

Kiitos viestistäsi ♥